Analyse av Neon LED Strip avanserte funksjoner og energisparende tiltak

- Nov 03, 2017-

Analyse av Neon LED Strip avanserte funksjoner og energisparende tiltak
Veilys er for tiden den mest brukte høytrykks natriumlampen, tilstedeværelsen av så stor varmekilder, høyt strømforbruk, lang oppstartstid, fargefeil og dårlig, så vi trenger å utvikle en mer energi- effektiv, den oppdaterte veilyskilden, Den høye lysstyrke, høy effekt LED er rask utvikling de siste årene i inn-og utland en ny lyskilde, det har ingen forurensning, umiddelbar start, lett å skade motstand mot vibrasjon, lang levetid (30 000-50000 h), høy lysstyrke (≥ 90 lm / W (1W LED)) og andre fordeler. Siden hvite lysdioder er den ideelle kilden for veibelysning og generell belysning, er utviklingen av Neon LED Strip av stor betydning for energieffektivitet. I de senere årene har utviklingen av Neon LED Strip utviklet seg veldig raskt, etablert mange demonstrasjonsprosjekter, og oppnådde gode resultater.
Neon LED Strip utvikling i inn-og utland
Neon LED Strip avansert
Sammenlignet med fluorescerende lamper og høytrykks natriumlampe, er Neon LED Strip energibesparende effekt meget tydelig, selv om LED-lyskilden høy pris, trenger fortsatt å forbedre stabiliteten til noen, men for høy 6-10m pol, vil den nåværende bestrålingen Neon LED Strip Pavement belysning enhetlighet, den gjennomsnittlige belysningsstyrken har nådd eller overgått nasjonal standard, spesielt farge og farge temperatur indeksen av fordelene er åpenbare. For den overlegne ytelsen til gatelamper, i tillegg til at lysflensen trenger høy (lyseffektivitet), er lyskildens effektivitet, effektivitet og belysningseffektivitet også spesielt viktig. Beslektede eksperimenter viser at selv om engasjementet Neon LED Strip-engangsprisen har høye kostnader, reduseres vedlikeholdskostnader og kabler, og energibesparelser. Med den gradvise forbedringen av LED-lysstyrken i fremtiden vil prisen gradvis reduseres, og dens sosiale og økonomiske fordeler vil gradvis bli åpenbare.
I de senere år har Neon LED Strip, spesielt vind- og solenergi, fått stor oppmerksomhet på grunn av deres mer energibesparelse, noe som er en viktig fremtidig retning for Neon LED Strip. Dette systemet er i stand til en LED-lampe - solenergi system - en kombinasjon av tre vindturbin, vindkraftverk kombinasjonskraft og LED-lampe, en LED-lampe er mulig og en kombinasjon av solcelle-solcelleanlegg, dette systemet kan oppnå "null energi" belysning .
Neon LED Strip energibesparende tiltak
"Ryoichi hver to" eller "en lys hver" Neon LED Strip Lighting veien vil gjøre enda en alvorlig nedgang i ulike grad av belysning ensartethet, vil bringe sosial sikkerhet, negativt påvirke sikkerheten til fotgjengere og trafikk. Derfor må vi ha forskjellige lyspoleoppsett, metoden for å skru av halvparten av lyskilden nøye. Bredt, høyt belysningsbehov trunkveier og rask vei, når en konvensjonell lampestangsduk kan betraktes som en lane-side utførelse med polen dobbeltlyskildelampe i en motorveisvei, kan to Neon LED Strip-lyskilder variere eller lignende er makt. Ved bruk av dette belysningsskjemaet skal to lyskilder tennes i første halvdel av natten, og en av dem skal slås av midt på natten. Denne metoden i utgangspunktet Nevon LED Strip-belysningsuniformitet har ingen effekt, det symmetriske oppsettet, forskjøvet layout eller layout kan også brukes når dette programmet.

Et par:Dybdeanalyse av Neon LED Strip Bar Works Hva er prinsippet Neste:Analyse om fordelene og ulempene ved salget av Neon LED Strip