Analyse om fordelene og ulempene ved salget av Neon LED Strip

- Sep 04, 2017-

Analyse om fordeler og ulemper ved salg av Neon LED Strip
E-handel gradvis dypt inn i folket, neon lys er ikke noe unntak, som LED taklampe, LED pære, LED downlight, Neon LED Strip, LED-lys, LED-lys, LED-lys, LED-lys Og så videre, i el business plattform dager katt, Taobao og Jingdong online bli et varmt produkt. Online shopping blir langsomt akseptert av forbrukerne, da brukerne i elektrisitetsvirksomhetsplattformen for å kjøpe lamper må ta hensyn til hva? Qunyi fotoelektriske for alle å analysere: Neon LED Strip til strøm salgsmodell av fordeler og ulemper analyse;
E-handel som storm stormet fra det samme, hovedsakelig på grunn av bekvemmeligheten, Neon LED Strip-prisene billigere enn butikken, kan boliger kjøpe alt du vil, men også fra dør til dør. Spar egentlig tid og krefter, som er den Grunnen til at forbrukerne er villige til å velge online shopping, og for bedrifter, begge kan spare butikkavgiftene, men også spare arbeidskraftskostnader, hvorfor ikke.
På elvirksomhetssiden skriver du inn LED-nøkkelordet, hopper umiddelbart ut av en masse LED-varer, du kan trykke merkevaren, type, forbedringsstil for å klassifisere, og noen vil markere fargetemperatur, strøm, plass, osv. ., velger forbrukerne veldig praktisk, og online shopping er ikke begrenset av det geografiske området, bred stråling. Dette er fordelene ved å velge elektrisitetsleverandører.
Men elektrisitetsvirksomheten er det noen mangler, Neon LED Strip, fordi Neon LED Strip noen for glassprodukter, skjøre varer, som LED-pære, Neon LED Strip, LED taklampe, etc., selv om nå Brukes i akrylmateriale, komprimering, ikke lett å skade, men i transportprosessen, litt uforsiktig, vil det uunngåelig føre til skade, hvis det blir skadet tilbake til frakten, men også relatert til fraktproblemer, for Neon LED Strip-produsentene. Hvis det er skade, vil dette enkelt på den hvite opptatt. Eller du kan forstå: Taobao selger neonlys på mer lys hvordan du velger?
I tillegg er det ettersalgsservice og installasjon av problemet, som for eksempel komplisert belysning, ofte å tilby installasjonstjenester på stedet, hvis det handler online, så er det vanskelig å beskytte bruken av prosessen, hvis det er er et problem, hvordan du følger med ettersalgsservice, som også er behov for å vurdere problemet.
Neonlys LED-lysstang, som navnet antyder, slik at det samme lyset som vannet vasket veggen, hovedsakelig brukt til å bygge dekorative belysningsformål, er det vant til å skissere omrisset av store bygninger. Som LED med energibesparende, høy lysstyrke, rike farger, lang levetid og andre egenskaper, så i 2014 ble den andre lyskildeveggen gradvis erstattet av Neon LED Strip.
1, kraftstørrelsen: størrelsen på den veggerte lampen bestemmer størrelsen på fremspringet, den generelle konvensjonelle 18W, 24W, 36W, 48W og andre parametere. Men strømmen er ikke løst. Strømmen kan endres fleksibelt etter behov! Generelle høy-effekt neonlys er alle en-rad, multi-rad kalt lineært LED-flomlys!
2, spenningen: Neon LED Strip spenning kan deles i DC og AC AC, den generelle innebygde strømforsyningen AC220V (Japan AC110V) elektrisitet, etc., er generelt lavspente DC24V, DC12V, DC27V, etc.
3, IP beskyttelse klasse: Dette er en viktig parameter for veggen vaskemaskinen, men også påvirke kvaliteten på dagens barriere er en viktig indikator på kravene i vannet skal være over IP65 er den beste, men også krever en relatert trykk,, motstandsdyktig mot høy og lav temperatur, brann, påvirkning aldring nivå.
4, fargespesifikasjoner: sub-fargerik, fullfarge, svart / hvitt. Utseende valgfritt svart hvitt og sølv
5, fargetemperatur: 2700-7000K
6, lys vinkel: Neon LED Strip sin lys vinkel er generelt smal (20 grader), i (50 grader), bred (ca 120 grader) tre, for tiden den lyse æra av høy effekt Neon LED Strip (smal vinkel) Av Den lengst effektive projeksjonsavstanden på 5-10 meter.
7, arbeidstemperaturen: fordi veggen var vanligvis brukt i utendørs mer, så denne parameteren er viktigere, temperaturkravene er relativt høye, den generelle situasjonen vi trenger utetemperaturen -40 ℃ +60 ℃ kan fungere.
8, kontrollmodus: Neon LED Strip er det to typer kontroll: intern kontroll og ekstern kontroll to. Intern kontroll er ingen ekstern kontroller, utformingen av styringssystemet utformet i veggen inne i veggen, kan graden av effekt ikke endres. Ekstern kontroll er en ekstern kontroller, effekten kan justeres gjennom kontroll av tasten for å endre effekten. Vanligvis i store prosjekter over, kan kunden endre sine egne krav, vi bruker ekstern kontroll over dette programmet.
9, speil: glass reflekterende linse, lys overføringshastighet på 98-98%, ikke lett å atomisere, anti-UV-stråling.
10, lyskilden: generell bruk av 1W, 3WLED som lyskilde, men på grunn av umoden teknologi er dagens marked relativt vanlig 1W, fordi 3W varme, gjør dårlig varme for å gjøre dårlige lys raskere.

Et par:Analyse av Neon LED Strip avanserte funksjoner og energisparende tiltak Neste:Slik løser du problemet med konstant strøm LED-fleksibel stripe