Bi-farge LED Fleksibel Strip i offentlige bygninger

- Nov 03, 2017-

Bi-farge LED Fleksibel Strip i offentlige bygninger
Først, den grunnleggende situasjonen og utviklingsstatusen for Bi-color LED Flexible Strip
Light Emitting Diode (LED) er en slags lysemitterende enhet som direkte konverterer elektrisk energi til lysenergi. Sammenlignet med den tradisjonelle lyskilden har LED-en fordelene med miljøvennlighet, energibesparelse, høy effektivitet og sikkerhet. For at Bi-Color LED Flexible Strip skal kunne fungere stabilt og pålitelig, må en passende kjørekraft konfigureres i henhold til egenskapene til LED og applikasjonsmiljø. LED-typer og bruksområder som LED-interiørbelysning, LED-utendørsbelysning, frontlykter eller håndholdt belysning, ulike lys, skjermbelysning, kamerablixt, laserutstyr. LED-belysning som et grønt lys av mer og mer oppmerksomhet, og få en stor del utvikling. Tradisjonelle lyskilder på grunn av prinsippet og tekniske flaskehalser, er lett effektivitet vanskelig å forbedre. LED for å oppnå en direkte konvertering av elektrisk energi til lys, for å få høyere lysstyrke. Nå når hvitlampeffektiviteten til den masseproduserte hvite lysdioden mer enn 100 ~ 130lm / W, som overgår den tradisjonelle høytrykks natriumlampen og metallhalogenlampen. LED-lysstyrken øker fortsatt, og fordelen med høy effektivitet og energibesparelse av Bi-color LED Flexible Strip-lampen. Den mer fremtredende. I tillegg har Bi-Color LED Flexible Strip også lav spenning, liten størrelse, lang levetid, lave vedlikeholdskostnader, grønt, sterkt jordskjelv og andre fordeler.
Ifølge statistikken utgjør Kinas belysningsforbruk ca 12% av den nasjonale kraftproduksjonen, med høyeffektive LED-belysningsprodukter som erstatter glødelamper for vårt land, er et stort energisparende utslippsreduksjonsprosjekt. I år har Kina kontinuerlig kalt konseptet for bærekraftig utvikling, staten er sterk støtte til LED-lys, 201 i begynnelsen av august, NDRC kunngjorde Kina for å fase ut kart over glødelamper, vil bli kansellert i 2016 glødelampe salg , som utvilsomt gir LED-belysning en stor mulighet, noe som gjør den raske utviklingen av LED-lys. Bi-farge LED-fleksibel strimmel i stedet for glødelamper for å fremme optimalisering og oppgradering av bransjestruktur, og fremme energibesparende utslippsreduksjonsmål og oppgaver for å skape et bedre hjem.
For det andre, Bi-farge LED Fleksibel Strip i offentlige bygninger og dets fordeler og ulemper
I de senere årene tror mange fagfolk i bransjen at det briljante LED-markedet kommer. Med den raske utviklingen av global LED-teknologi, vil kostnadsytelsen bli bedre, mens LED-produktets ytelse vil øke. Alle disse gjør LED-lampene okkupere ulike felt raskere og raskere, spesielt Bi-color LED Flexible Strip har en lys fremtid i offentlige bygninger. Ifølge statistikken er det totale arealet av store offentlige bygninger mindre enn 4% av det totale bykonstruksområdet, men det totale energiforbruket står for 22% av det totale strømforbruket til byområder i Kina.
Ved bruk av offentlige bygninger bryter Bi-color LED Flexible Strip begrensningen av tradisjonell belysning og gir en annen form for effekt når du designer lamper med forskjellige former, størrelser og stiler, legg til mer moro. I tillegg har Bi-Color LED Flexible Strip andre konkrete fordeler innen offentlig byggelys: Først har Bi-Color LED Flexible Strip høy lysstyrke. Sammenlignet med tradisjonelle lyskilder, er LED-lysstyrken for tiden opp til 90-120 lm / W, som overgår alle slags tradisjonelle lyskilder. For det andre har Bi-Color LED Flexible Strip et stort potensial for energibesparende og miljøvern. I LED-teknologi er produksjonskostnadene sammenlignet med tradisjonell belysning mer besparelser, men lavt strømforbruk enn samme lysstyrke av vanlige energisparende lamper for å redusere strømforbruket med om lag halvparten. Bi-farge LED Fleksibel Strip Ingen skadelig metallkviksølv, ingen infrarød og ultrafiolett stråling, ingen skade på huden, er det ekte grønne lyset. Samtidig, under viss teknologi, kan lysstyrken og fargen på lampen styres. Igjen har Bi-Color LED Flexible Strip lang levetid. LED-produkter som bruker epoksyharpikspakke, lampelegemet er ikke løse deler, det er ingen glødelampe lett å brenne, varmeavsetning og andre mangler, et uhell elektrisk støt vil ikke oppstå, levetiden på opptil 60.000 til 100.000 timer, er en vanlig lyspære 50 ganger, men har også en lengre garanti. Til slutt, sikkerhet og ingen bekymringer er enda en fordel med bi-farge LED fleksibel stripe. Bi-farge LED Flexible Strip krever ikke vedlikehold i løpet av levetiden, noe som muliggjør direkte utskifting med eksisterende produkter, noe som gjør det enkelt og kostnadseffektivt å vedlikeholde.

Et par:Madeinchina UL oppført høy CRI Ra95 24V konstant strøm 2835 led stripe for film Neste:Neon LED Strip Installasjonsprosessen må betale oppmerksomhet til hva?