Bi-farge LED Fleksibel Strip Longevity Vedlikehold Metode

- Sep 04, 2017-

Bi-farge LED Fleksibel Strip lang levetid vedlikeholdsmetode
LED-belysningsindustrien i bi-farge LED-fleksibel stripe som en viktig hjemmedekorasjon, enkel å bruke eller ikke relatert til kvaliteten på hjemmelivet, men generelt bryr mange ikke om to-fargede LED-fleksible med vedlikehold av Problemet, selv om tofarget LED Faktisk, den tofargede LED-fleksible båndet i bruk eller installasjon når det er en viss lov, hvis vi følger den vanlige loven om bruk av lys, så vil Bi-farge LED Fleksibel Strip med livet Er veldig lenge, Shenzhen Cheung belysningsteknologi for alle å dele, to-farge LED fleksibel med levetiden til loven:
1, riktig installasjon av bi-farge LED fleksibel stripe
Riktig installasjon av Bi-farge LED-fleksibel stripe er en forutsetning for å forlenge levetiden til den fleksible båndfargede LED-lampen, hvis den ikke er riktig installert, kan den fleksible båndet fra Bi-farge LED enkelt brytes, og noen ganger eksplodere det, veldig farlig, slik som toalett- og kjøkkenfarge LED Med installasjonen bør det være spesielt forsiktig, ellers vil det forkorte levetiden til Bi-color LED Flexible Strip, og velg lysfarget Bi-color LED Flexible Strip med bedre lysoverføring, men lett å klebrig aske, å være flittig å tørke, kan du unngå effekten av lys Penetrasjon.
2, ren metode for å være riktig
To-fargede LED-fleksible bånd med en tidsperiode, i det ovennevnte, vil være et lag med tykk askeutfelling som påvirker vår visjon, slik at vi ikke kan unngå vanlig rengjøring, og deretter rydde prosessen med å forsiktig å ikke endre strukturen til to-farge fleksibel lysdiode, Bytt ut de fleksible bånddelene i Bi-farge LED, etter at rengjøring og vedlikehold er avsluttet, må det være det samme som tofargede LED-fleksible bånd installert, ikke gå glipp av, feil tofargede LED-fleksible deler, Den generelle tofargede lysdioden er fleksibel med en tørr klut til å tørke, og vær oppmerksom. For å hindre fuktinntrengning, støvakkumulering, hindrer belysningseffekten.
3, bytt ikke ofte på Bi-farge LED-fleksibel stripe
To-fargede LED-fleksible bånd i bruk av tiden bytter ikke ofte fordi Bi-farge LED-fleksibel stripe i den vanlige starten av øyeblikket gjennom de tofarget LED-fleksible perlene med strømmen er større enn den normale strømmen , noe som gjør lampen perler temperaturen økt kraftig akselerert sublimering, noe som vil sterkt redusere sitt liv, så for å minimere Bi-farge LED fleksibel Strip bytte frekvens.
Først, effekten av bi-farge LED fleksibel stripe på lampens samlede levetid
I alminnelighet er Bi-Color LED Flexible Strip-arbeidet stabilt, god kvalitet, med selve lampens kropp er avgjørende for å varme, markedets lysstyrke med to lysdioder, fleksibel med varmen, er bi-fargede LED-fleksible stripe vanligvis laget med tofargede LED-fleksible perler, Radiator, strømforsyning, objektiv, lampeskjold, så varme er en viktig del, så hvis LED-lampen ikke kan være en god varme, vil livet bli påvirket.
For det andre, virkningen av varme på høy lysstyrke Bi-farge LED Fleksibel Strip
Hvis varmen til tofargede LED-fleksible tape er konsentrert i chipet med svært liten størrelse, vil lampens chiptemperatur stige som en helhet, noe som vil føre til at ikke-jevn fordeling av varme, chipets lysstyrkeffektivitet og laseffektiviteten til fosforpulveret. Når temperaturen overskrider en viss verdi, øker enheten feilfrekvens eksponentielt. Statistikk viser at komponent temperaturen for hver stige 2 ℃, pålitelighet redusert med 10%. Når flere lysdioder er ordnet i et hvitt belysningssystem, er varmeavledningsproblemet mer alvorlig. Løsning av problemer med varmehåndtering er blitt en forutsetning for LED-applikasjoner med høy lysstyrke.
For det tredje, forholdet mellom chip størrelse og varmeavledning
Den enkleste måten å øke kraften i en bi-farge LED-fleksibel strimmel er å øke inngangseffekten og øke størrelsen på pn-krysset for å forhindre at metningen av det aktive laget øker tilsvarende. Økning av inngangseffekten øker nødvendigvis kryssetemperaturen, effektiviteten reduseres. Økningen i single-tube-kraften avhenger av apparatets evne til å utlede varmen fra pn-krysset. Størrelsen på brikken økes ved å opprettholde dagens brikkemateriale, struktur, emballasjeprosess, konstant strømtetthet på brikken og ekvivalent varmespredning. Temperaturen vil fortsette å stige.

Et par:Slik identifiserer du teksturen forskjellen i den bi-fargede LED-fleksible stripen Neste:5050 3528 Fleksibel LED Strip Light