Bi-farge LED fleksibel stripe med en endring i tidevannet av de tre kjøpere av de tre feilene

- Jun 23, 2017-

Bi-farge LED Fleksibel Strip med en endring i tidene til de tre kjøpere av de tre feilene
For tiden har båndindustrien i Bi-color LED Flexible Strip blitt inngått i en dyp integrasjonsperiode. Med den offisielle implementeringen av regjeringsrelaterte støttepolitikker, og Bi-color LED Flexible Strip-belte-teknologien blir stadig mer moden, vil fremtiden for Bi-Color LED Flexible Strip-industrien med utgangseffekt innlede eksplosiv vekst. I henhold til bi-fargede LED-fleksible stripbåndet i den siste markedsrapporten, er det globale markedet, båndbredde for bi-farge LED-fleksibel stripe, raskt forbedret. 2014-båndets fleksible Strip-utgangsverdi vil nå 17,8 milliarder dollar, totalt sett Bi-farge LED Flexible Strip-produkter leveres med antall 1,32 milliarder, 2013 vokste 68%.
Byrået mener at den globale Bi-color LED Flexible Strip-produktbyttetiden fra den raske nedgangen i prisene på grunn av utskifting av lyskildeprodukter, den mest åpenbare, pære og lampe er det mest populære alternativet til lyskildetypen, henholdsvis, LED fleksibel med 38% og 25% av produktet. I tillegg vil integrering av Bi-Color LED Flexible Strip med produkttypen av fremtidig etterspørsel gradvis øke, spesielt i kombinasjon med intelligente belysningsapplikasjoner, forventes det i 2014 Bi-Color LED Flexible Strip med andelen produkter forventes å Øke år etter år.
Til tross for bi-farge LED Flexible Strip-belteindustrien har imidlertid vært rask vekst, men på grunn av mangelen på Bi-Color LED Flexible Strip-teknologi standarder, overkapasitet, ondskapsfull bedriftskonkurranse, feilet mange to-fargede LED-fleksible produkttest, men ikke resultater. Også til forbrukerne snakker om Bi-farge LED Fleksibel Strip med lys på misfarging. Så, forbrukerne i den spesifikke delen av kjøpet til slutt må ta hensyn til hvilket minfelt?
Lager: Bi-farge LED Fleksibel Strip med valgfri misforståelse
Misforståelse 1, den faktiske forventet levetid er for høy.
Bi-fargede LED-fleksible stripbelteprodusenter forventer at bi-fargede LED-fleksible stripbånd for å nå 100 000 timer MTBF (gjennomsnittlig feil, standard for måling av livskildenes levetid brukt av tradisjonelle lysprodusenter). Likevel, som alle de grunnleggende lyskildene, blinker lysflammens lumen i et Bi-Color LED Flexible Strip-bånd med tiden. Så, selv om bi-farge LED-fleksibel stripe med en lysemisjonstid kan være veldig lang, er MTBF ikke det eneste hensynet til å bestemme levetiden. Bi-farge LED Fleksibel Strip med lumen forfall er påvirket av mange miljøforhold som omgivelsestemperatur, fuktighet og ventilasjon. Lumendemping påvirkes også av kontroll, termisk styring, nåværende nivå og mange andre elektriske designhensyn.
Mange selgere i fremme av bindefargede LED-fleksible stripebelter av en eller annen grunn kan gi kundene litt fuzzy informasjon, noe som resulterer i villedende, som for eksempel bi- fargede LED-fleksible stripbelte med en levetid på 100 000 timer, hvor 100 000 timer er produsenten Forventet bi-farge LED fleksibel strip belte levetid. Men som lyskilden har lampens lysstyrke et gradvis forfall av mørkningsprosessen (som lysrør, energibesparende lamper), denne prosessen kalles lysfeil. Derfor, forbrukere ved kjøp av bi-farge LED fleksibel strip belte å ta hensyn til lysets hastighet, i stedet for bruk av tid, forbrukerne ikke forvente den faktiske forventet levetid er for høy.
Misforståelse 2, den faktiske vinkelen av lys som en effektiv vinkel.
Bi-farge LED Flexible Strip-bånd av lysvinkelen er delt inn i effektiv vinkel og den faktiske lysvinkelen. Lysstyrkeverdien er halv retningen for aksialintensiteten, og retningen til lysemitterende aksial (normal) er den effektive vinkelen. Halvparten av vinkelenes halvvinkel (eller halv effektvinkel) er den faktiske lysvinkelen. I aksialstyrken til halv vinkel fordi lyset er for svakt i den praktiske applikasjonen teller ikke den effektive vinkelen.

Et par:Neon LED Light Bar Defekter Neste:Globaliseringen Trend Of Bi-farge LED Fleksibel Strip øker raskt