Bi-farge LED fleksibel stripe med lys og lys forskjell

- Aug 01, 2017-

Bi-farge LED Fleksibel Strip med lyse og lyse forskjeller
Bi-farge LED Fleksibel Strip med lyse og lyse forskjeller refererer til Bi-Color LED Fleksibel Strip med lysperler lysstyrke, lysstyrke og sterkt lys. I lekmannen er det sagt at i lysstyrken er en nøyaktig verdi, lysstyrken på enheten er lumen (LM). Vi bruker den vanligste 5050 Bi-Color LED Flexible Strip strip lyset som et eksempel. 5050 lampeperler konvensjonell 0,2w lysstyrke i 15 til 24 lumen rundt, slik at lysstyrken er lav er lys, høy lysstyrke kalles lyst, og nå har markedet også 0,5w og 1w, 2w og andre høy effekt lampe perler, disse Can kalles super lyse. 2835 er også den samme lysstyrken på 8 lumen til 24 lumen har.
Så nå sier vi alle lyse og lyse, i bransjen som ikke forstår, vil vi snakke om den nøyaktige lysstyrkeverdien. Den nåværende 5050 og 3825 har vendt seg ut, baksiden av trenden bør endres til 2835 og 5730. anbefaler at du bruker disse to lampens perler av lysbeltet.
I dag har Bi-Color LED Flexible Strip belteindustrien utviklet seg til et meget modent stadium, kombinert med nivået av husstue, hele Bi-Color LED Flexible Strip med industriens pris kan sies å være et rot. Ta vår patch light perler, 5050RGB lampe perler så langt jeg vet den laveste kan få 15 yuan / K. Høy pris på 200 yuan / K eller mer. Og vanligvis bruker vi 100 yuan / K eller så. Så prisforskjellen er veldig stor.

Deretter kom Bi-color LED Flexible Strip med pris sammenligning, jeg kom fra lampen perler, kretskort til de to viktigste aspektene til analysen, først av alt vårt marked 5050 lampe med 3 yuan en meter til 20 yuan en meter lys 3 yuan en meter med lys med 15 yuan legering linje jern støtte lampe perler, kvalitetssikringsår de ikke våget å gjøre. Selv når forsendelsen vil være mange problemer. Kretskort er ca 4 cent en meter, pluss andre ting er de billigste er det prosesseringsavgift, de har noen få cent noen få kroner tjent. Å gjøre sine 3 yuan ting å tjene noen cent fortjeneste er veldig imponerende. Og vi selger 10 dollar en meter med lys med et utvalg av lyse perler, høydepunkt, høyt show, ingen farge på gulllinjen kobberbrakettlampeperler garanti i minst tre år. Kretskort vi bruker er rullende kobber dobbeltsidig dobbeltsidig film tykk plate ca 3 yuan en meter. Så vær i stand til å gjøre god varmeavledning mindre. Vår lampe med 5 meter er nesten 0 trykkfall, men 3 yuan bi-farge LED fleksibel strip belte anslås at etter 2 meter vil slippe den kraftige, fargen er veldig åpenbar. Så vi sammenligner priser samtidig ser på kvaliteten. Spesielt i dekorasjon fungerer som lys belte.
Bi-farge LED Fleksibel Strip belte i den galne tiden, hvorfor si dette, det er fordi kostnaden av lys belte i den galne nedgangen, teknologien har modnet. Husk at vi for mange år siden bare hadde rørt båndet med fargebåndet LED Flexible Strip, da prisen er veldig høy, fargen er veldig liten, når teknologien er veldig bakover. Jeg husker at tiden vi fortsatt er en lampe perler hånd lime opp, lampe perler er alle importert. Og så til SMT chip, lampe perler innenlands emballasje. Nå kan lampens perler alle bli laget og finne billigere materialer. Lampens perler blir kålpris. Behandlingskostnadene faller også, så prisen på lys er veldig billig. Det billige stedet å bruke mange steder, spesielt når det gjelder leker. Bi-farge LED fleksibel strip tape kan gjøre 3v-220v spenning, slik at den kan møte alle behovene. Nå går vi bare utenfor, kan du se båndfargede LED-fleksible stripebånd overalt. Belysning, leker, dekorasjon, gulvbelysning og så videre.

Et par:Neon LED Strip Installasjonsprosessen må betale oppmerksomhet til hva? Neste:Årsaken til og motvirkningen av falsk død av Digital LED Fleksibel Strip