Bi-farge LED fleksibel stripe med grunnleggende prosess

- Jun 16, 2017-

Bi-farge LED Fleksibel Strip med grunnprosessen


1 valg av dobbeltfarget LED fleksibelt tape materiale


2 produksjonsprosess og kontroll av nøkkeldeler


2.1 produksjonsprosess

2,2 indre lag med enkelt-chip grafikkoverføring


2.3 Flerlags posisjonering av fleksible materialer


2.4 Laminering


2,5 boring


2,6 for å bore, korrosjon


2.7 Elektrisk kobberplating, elektroplettering av kobber


2,8-farges LED-fleksibelt tape med overflatesikkerhetssveising og loddbarhetsbeskyttelseslag


2.9 formbehandling


To-farge LED fleksibel tape plassering prosess krav og forholdsregler


I tofarget LED-fleksibelt belte (Bi-Color LED Flexible Strip) SMD på prosesskravene i utviklingen av miniatyrisering av elektroniske produkter, en betydelig del av forbrukerprodukter, overflatefeste på grunn av forholdet mellom samlingsplassen, SMD er montert på Color LED fleksibelt tape for å fullføre monteringen av maskinen. Bi-farge LED Fleksibel Strip SMD overflatefeste har blitt en av utviklingsutviklingen av SMT-teknologi. For overflatemontering har prosesskrav og oppmerksomhetspunkter følgende punkter. Følgende er de samme som "


En bi-farge LED-fleksibel stripe med en konvensjonell SMD-plassering


Funksjoner: Kravene til plasseringskrav er ikke høye, antall komponenter er små, komponentene i hovedmotstanden og kapasitansen, eller individuelle formede komponenter. Følgende er de samme som "


Nøkkelprosessen: 1. Lim inntrykk: tofarget LED-fleksibelt belte med ekstern posisjonering ved utskrift av spesialpaller. Generell bruk av små halvautomatiske trykkpresser kan også brukes manuell utskrift, men manuell utskriftskvalitet enn halvautomatisk Utskrift er verre. Følgende er de samme som "


2. Plassering: Generelt kan brukes manuell plassering, plasseringsnøyaktighet av noen av de enkelte komponentene kan også brukes manuelt plasseringsmaskinplassering. Følgende er de samme som "


3. Sveising: Bruk generelt reflow prosess, spesielle forhold kan også brukes spot sveising. Følgende er de samme som "


To-fargede LED-fleksible med høy presisjon plassering


Funksjoner: Bi-farge LED Fleksibel Strip for å ha substratposisjonering med MARK-merke, tofargede LED-fleksible bånd skal være flatt. To-farge LED-fleksibel med en fast hard, konsekvent produksjon når konsistensen er vanskeligere å sikre at utstyrets krav. En annen utskrift lim inn og lim inn Installasjonsprosess kontroll vanskeligere. Følgende er de samme som "


Nøkkelprosessen: 1. To-fargede LED-fleksible med faste: fra den trykte plassen til reflow-loddingen festet på pallen. Den nødvendige pallen for termisk ekspansjonskoeffisient er liten. Det er to faste metoder, plasseringsnøyaktigheten av QFP-ledningsavstand 0,65 mm eller mer Ved bruk av metoden A; Plasseringsnøyaktigheten er QFP-ledningsavstand 0,65MM under ved bruk av metode B. Følgende er de samme som "


Metode A: Pallen er satt på posisjonsmalen. Bi-farge LED-fleksibel strimmel festes til pallen med et tynt, høytemperaturbestandig tape, og deretter er pallen skilt fra posisjonsmalen for utskrift. Høytemperaturbestandig tape skal ha moderat viskositet og må være lett etter reflow Peeling, og i Bi-color LED Flexible Strip uten gjenværende lim. Følgende er de samme som "


Metode B: Pallen er tilpassbar, og prosesskravene må underkastes flere termiske sjokk. Pallen er utstyrt med T-posisjonspinne, pinnehøyden er litt høyere enn to-fargede LED-fleksible belter. Følgende er de samme som "


2. Lim inn utskrift: Fordi pallen er lastet med tofarget LED-fleksibelt belte, Bi-farge LED-fleksibel stripe med høytemperaturbåndposisjonering, slik at høyden og pallplanet er inkonsekvent, slik at utskriften må bruke elastisk skrape . Lim inn ingredienser på utskriftseffekten av større innvirkning, du må bruke riktig loddemasse. Også på valget av B-metoden for utskrift må malene være spesiell behandling. Følgende er de samme som "


3. Patching utstyr: Først, Loddemasse trykkpresser, trykkpresser med det beste optiske posisjoneringssystemet, ellers vil sveisekvaliteten få større effekt. Det er to-farger LED-fleksibelt belte fast på pallen, men tofarget LED-fleksibelt belte Og pallen vil alltid produsere et lite lite gap, som er den største forskjellen mellom PCB-substratet. Derfor vil innstillingen av utstyrsparametrene på utskriftseffekten, plasseringsnøyaktigheten, sveiseeffekten få større innvirkning. Derfor er to -farget LED fleksibelt belte Monteringsprosessen er avgjørende for å behandle kontrollen.


Et par:Super Quality LED Fleksibel Strip av alle aspekter av indikatorene for enhetlige indikatorer Neste:Fordeler med Ultra High Quality LED Fleksibel belte