Kjøp en bestemt LED Fleksibel Strip når du trenger å være oppmerksom på hva problemet?

- Aug 22, 2017-

Kjøp en bestemt LED Fleksibel Strip når du trenger å være oppmerksom på hva problemet?

Spesifikt LED-fleksibelt belte er en vanlig belysningsarmatur, i hotellet er kjøpesentre og hjemmebelysning vanlige. Dens bruk av skjult installasjon, kan effektivt redusere lav blending for å få øynene ubehag. Så, kjøp en bestemt LED Fleksibel Strip for å være oppmerksom på hva problemet?

Kjøp en bestemt LED Fleksibel Strip når du trenger å være oppmerksom på hva problemet?

Spesifikk LED Fleksibel Strip-pakke. Se på harpikspakken eller silikonpakken, sammenlignet med harpikspakken, er kjøleeffekten relativt dårlig, prisen er billigere.

Generelt, den spesifikke LED med en fleksibel 3000K, 4000K, 6000K tre fargetemperatur for vårt valg. Hvis hotellet, hjemme belysning, velger 3000K varm farge temperatur er riktig; Hvis det er kjøpesentre, kontor, velg 4000K eller 6000K, er to fargetemperaturer det beste.

Spesifikk LED Fleksibel Strip med høy fargegjengivelse, spesielt som en grunnbelysning eller når den brukes i showcase-belysning. Den spesifikke fargeindeksen til den spesifikke LED-fleksible stripen Ra> 80 er et krav som må oppfylles.

Generelt er en bestemt LED-fleksibel stripe med bedre kvalitet en meget viktig overflatefeste teknologi, slik at sveisesømmen er veldig klar og svært liten og ikke påvirker den samlede effekten.

Rengjøringen av en bestemt LED-fleksibel tape. For den spesifikke LED-fleksibiliteten, hvis bruk av overflatefeste teknologi, vil overflaten bli veldig ren, det vil ikke være noen flekker; hvis bruk av manuell sveising, vil effekten ikke være så god, overflaten har mye flekker og rengjøring ikke tapt

Bare velg det mest hensiktsmessige, er det beste valget. Selvfølgelig, hvis kombinert med kvaliteten på lampen selv er også høy, det er ising på kaken, vil den totale effekten bli bedre, mer fremragende.

Kretsen av en bestemt LED-fleksibel strimmel omfatter en seriekrets og en parallellkrets og en serie-parallellkrets.

Seriekrets har fordelen av konstant strøm, relativt lett å kontrollere LED-stasjonen strøm. Ulempen er at hvis en av lysdiodene er skadet, vil alle lysdioder ikke lyse, men vil ikke påvirke levetiden til andre lysdioder.

Fordelen ved parallellkretsen er at noen LED-dårlig ikke påvirker bruken av andre lysdioder. Ulempen er at hvis den nåværende begrensningsmotstanden er skadet, vil det føre til at andre LED-strømforhøyninger øker i begge ender, vil brenne annen LED. Og fordi en enkelt LED-spenning er svært lav, vil det medføre at det meste av spenningen ikke gjør noe arbeid, for ressursene er også et avfall.

Serie-parallellkrets er en bestemt LED-fleksibel strimmel med en felles krets, fordi bruken av flere lysdioder sammen i serie for å danne en gruppe, og deretter parallelt med andre grupper. Kan maksimere bruken av strømforsyningsspenningen, redusere uønsket strømbrudd. Samtidig, ved å bruke flere LED-serier, kan du sikre at LED-strømmen er konsistent, bidrar til konstant LED-strøm for å sikre at lysdiodens levetid. Etter serien av LED-lys og deretter parallelt med andre grupper, kan du sikre at hvis en gruppe skadede tilfeller ikke påvirker normal bruk av andre grupper. På samme tid, siden hver gruppe har en nåværende begrensningsmotstand, vil den ikke påvirke de andre gruppers levetid på grunn av skade på en av gruppene.

Typisk er antallet spesifikke LED-fleksible striper per meter lampeperler løst. Slik som 1210 er 60 lys, 5050 er 30 lys, spesielle er 60 lys. Hvis det er andre spesielle krav, for eksempel 50 lys per meter, som innebærer behovet for å endre kretsen. Fordi det vanligvis er en gruppe på tre LED, hvis det er 50 lys, blir det en gruppe som ikke er nok, men hvis det blir en gruppe på to LED, vil det øke motstanden til den nåværende begrensningsmotstanden, dette vil resultere i sløsing med ressurser Derfor, i de spesielle kravene til å tilpasse den spesifikke LED-fleksible stripen, må du være oppmerksom på at antall lampekuler er et flertall på 3, slik at det ikke vil føre til spild av spenningsressurser.


Et par:Hvordan velge en bestemt LED Fleksibel Strip Neste:Super Quality LED Fleksibel Strip av alle aspekter av indikatorene for enhetlige indikatorer