Konstant Current LED Fleksibel Strip Strip med forskjellen mellom vanlige lamper

- Sep 04, 2017-

Konstant Current LED Fleksibel Strip Strip med forskjellen mellom vanlige lamper
Konstant Current LED Fleksibel Strip med liten varme, LED bruk av kaldt lys ferdigheter, varme mye lavere enn den generelle belysningen. Lys effekt enn tradisjonell lyskilde mer enn 80% energibesparende. Fordi det ikke er filament, som ikke vil oppstå glødelampe brennende, varmeakkumulering, lys svikt og andre mangler.
Elektriske egenskaper
Konstant Current LED Fleksibel Strip Strip med glødelampen, fluorescerende lamper er svært forskjellige. Glødelamper kan kobles direkte til 220V-kommunikasjonskraften. Fluorescerende lamper har en ballast og en omkoblingsbryter, men bruker også 220V-kommunikasjon. Mens LED-strømforsyningen er nødvendig for likestrøm likestrøm, så behovet for 220V-kommunikasjon til DC. Kraften til strømmen er ikke høy, vil direkte påvirke strømmen til all belysning, og dermed forbedre strømforsyningen til den progressive Constant Current LED Flexible Strip med lyskilder er spesielt viktig.
Lysegenskaper
Si lyssiden, sammenlignet med glødelamper og fluorescerende lamper, en LED annonsert at lyset er relativt lite, så etterspørselen etter bruk av flere LED.LED selv har et lite lysområde, lysstråleområde i halvkulen, med lysfordeling rotasjonssymmetri Styrker, kombinert med linsen og speilet, kan utgjøre en god lyskilde.
Konstant Current LED Fleksibel Strip Strip med prinsippet om lys og glødelampe og gassutladning lampe er ikke det samme prinsippet, Constant Current LED Flexible Strip energi konvertering kraft er svært høy, teoretisk i stand til å nå 10% av forbruket av glødelamper, konstant Nåværende LED Fleksibel Strip Med sammenligning av fluorescerende lamper kan også nå 50% energibesparende effekt. Energibesparende effekt er bemerkelsesverdig, som er svært spenst i vårt land, har ingen tvil en svært viktig betydning. Dens egen inneholder ikke giftige og farlige stoffer (som: kvikksølv), for å unngå fluorescerende rørbrudd av kvikksølv sekundær forurensning, uten å forstyrre stråling.
Konstant Current LED Fleksibel Strip Strip i lyset, elektrisitet, varme og andre egenskaper er langt bedre enn den generelle belysningen, så det er verdig navnet på neste generasjon grønn belysning på vegne av varene, var forbrukernes ros.
Konstant Gjeldende LED Fleksibel Strip Strip fordeler:
Først, miljøvern lamper, energibesparende: Den tradisjonelle lysrørslampen inneholder mye kvikksølvdamp, hvis brutt kvikksølvdamp blir flyktig i atmosfæren. Men Constant Current LED Flexible Strip Strip bruker ikke kvikksølv, og LED-produkter er ikke ledende, spiller en beskyttende rolle i miljøet. Konstant Gjeldende LED Fleksibel Strip Strip anerkjent som den tjueførste århundre grønn belysning. Konstant Current LED Fleksibel Strip med stor bruk.
For det andre, effektiv konvertering, redusere varmen: de tradisjonelle lamper vil produsere mye varme, og Constant Current LED Flexible Strip Strip er all energien omgjort til lysenergi, vil ikke forårsake energibruk. Og dokumentene, klærne vil ikke produsere fading fenomen.
Tredje, rolig og komfortabel, ingen støy: Konstant Current LED Flexible Strip-tape vil ikke produsere støy, for bruk av sofistikert elektronisk utstyr for det beste valget. Passer til biblioteket, kontoret og lignende.
Fjerde, lyset mykt, beskytter øynene: Den tradisjonelle fluorescerende bruken av vekselstrøm, så hvert sekund vil produsere 100-120 ganger stroben. Konstant Current LED Flexible Strip Strip er en direkte konvertering av vekselstrøm til likestrøm, produserer ikke flimmer, beskytter øynene.
Fem, ingen UV, ingen mygg: Konstant Current LED Flexible Strip Strip vil ikke produsere ultrafiolett lys, så ikke som den tradisjonelle belysningen, det er mange mygg rundt lyskilden. Rommet blir rent og rent.
6, spenningsjusterbar 80V-245V: Den tradisjonelle lysrørslampen slippes ut av høyspenningen for å rette likningen når spenningen reduseres når den ikke kan lyse. Den konstantstrøms LED-fleksibel stripbåndet innenfor et bestemt spenningsområde kan tennes, men også justere lysstyrken.
7, spare energi, lengre levetid: Konstant strøm LED-fleksibel Strip Strip-forbruk er en tredjedel av den tradisjonelle lysrørslampen, livet er 10 ganger den tradisjonelle lysrørslampen, du kan bruke langsiktig uten utskifting, redusere arbeidskraftskostnadene. Mer egnet for vanskelig å erstatte anledningen.

Et par:Slik identifiserer du materialforskjellen mellom Neon LED Strip Neste:Utviklingen Trend Of Constant Current LED Fleksibel Strip