For tiden Konstant Strøm LED Fleksibel Strip har blitt mye brukt i landskapsbelysning

- Nov 03, 2017-


For tiden Konstant Current LED Fleksibel Strip har blitt mye brukt i landskapsbelysning, interiør belysning, er bruken av effekten veldig bra.
Samtidig er Constant Current LED Flexible Strip fortsatt i sin barndom i andre belysningsapplikasjoner, og teknologien trenger å være mer detaljert, og det må forbedres dyptgående forskning. I lys av designen mangler valg av funksjon fortsatt, dets ulemper i applikasjonen er i to aspekter: På den ene siden ser vi konstant strøm LED-fleksibel stripe i strømforbruket, men konstant strøm LED-fleksibel stripe i Begynte å kjøpe 3 til 5 ganger høyere enn den tradisjonelle belysningen, som for de fleste vanlige brukere av markedet er den høye prisen en svært stor ulempe. For tiden for høy effekt LED interiør belysning, LED lyskilde del av kostnaden av en meget stor andel, for at Constant Current LED Flexible Strip okkupere et større marked, må du redusere høy effekt LED lyskilde lumen kostnad. På den annen side, relatert til publikumets behov og produktnivået, har det nåværende hvite LED-spektrum diskontinuiteter, spesielt den hvite fosfor-omdannelse har høy fargetemperatur, høy fargegjengivelse er ikke høy nok, som med det menneskelige øye for lenge Det er stor forskjell mellom det aksepterte sollyset. Derfor må Constant Current LED Flexible Strip-teknologien forbedres ytterligere når det gjelder spektralkvalitet for å utvikle produkter som er mer egnet for publikumets behov.
Konstant Current LED Flexible Strip applikasjonsutsikter
I dag presenterer China Constant Current LED Fleksible Strip-markedet flere trender: For det første er energibesparende, energibesparende lamper veldig populære blant forbrukerne. Slike som levetid energibesparende lamper med 3LED kjerne elektrisitet, i henhold til behovet for å velge lysstyrke. Samtidig har mye brukt nye energibesparende lyspærer blitt vanlig i lysprodukter. Miljøvern er et nytt tema for lampeproduksjonsteknologi, som viser folks vekt på levemiljøet i stuen, folkene tror dette er hovedretningen for fremtidig utvikling av hjemmebelysning. For det andre krever personlighetinnovasjon, og nå belysningsmarkedet med fargerik livssynkronisering, folk belysning i bolig og innredning av møbler for å reflektere en annen stil og atmosfære. For eksempel, Constant Current LED Fleksibel Strip har Maple Leaf Red, Natural Blue, Coral Yellow, Aqua Green og mer. Spesielt for luksushoteller, restauranter, forbedring av hjemmet, etc., for lampene har mer kunstneriske egenskaper ved forespørselen. Tredje, forskjellige funksjoner, moderne mennesker i tillegg til belysningskrav til belysningsfunksjoner, men krever også en rekke spesielle brukslamper. Skrivelamper, nødlys, fluorescerende lamper og andre nye produkter fortsetter å lansere. Samtidig krever folk også at lamper har multifunksjonell intelligens, for eksempel musikkbordslampe, smart telefonidentifikasjonslys, som er jakten på en ny generasjon ung mote. Til slutt er kombinasjonen av natur og høyteknologisk Constant Current LED Fleksibel Strip en tilstand som folk er ute etter.
Konstant Gjeldende LED Fleksibel Strip med hensyn til utvikling, og hele lyskildenes etterspørsel og trender har en stilig forståelse. Konstant Current LED Flexible Strip i offentlige bygninger har vært hovedutviklingen for utvikling, først og fremst fra LED-lyskilden og selve lampen for å finne et gjennombrudd for å løse dagens LED-belysningsflaskehalser og utviklingen av viktige teknologier. For det andre, fra egenskapene til LED-lyskilde, forskning og utvikling av LED-intelligent styringsteknologi, kontroller lampemodus og drivkraft, basert på energisparende funksjoner i Konstant Current LED Flexible Strip, basert på denne intelligente kontrollen for å oppnå lav effekt forbruk av belysning. For det tredje, i kombinasjon med egenskapene til belysningsbehovet i ulike funksjonelle områder av offentlige bygninger studeres belysningsenergiforbruketindikatorene og designspesifikasjonene for de tilsvarende funksjonelle områdene. På bakgrunn av å oppfylle belysningskravene og veilede belysningsbesparende design og oppussing gjennom rimelige indikatorer, blir LED-belysning ytterligere fremmet. Utviklingen av energieffektiv belysning vil bli implementert.

Et par:Hvordan velge rett to-farget LED fleksibel stripen i hjemmet dekor Neste:Hvordan kan jeg spille en stor rolle med lavere bi-farge LED fleksible strip priser?