Dybdeanalyse av Neon LED Strip Bar Works Hva er prinsippet

- Oct 23, 2017-

Dybdeanalyse av Neon LED Strip bar virker som er prinsippet
I byens hovedgate er det mange trær som har viklet rundt leddlysene, dekorativ belysningseffekt. Folk kan ikke unngå å bli overrasket over deres nydelige iøynefallende figur, men vet aldri hvorfor de skinner insideren. Så, vet du arbeidsprosedyret for Neon LED Strip bar?
LED-lysene fra Neon LED Strip-baren er GaN-brikken og yttrium-aluminiumsarnetet (YAG) laget sammen. GaN-chip med blått lys (λp = 465nm, Wd = 30nm), høytemperatursintret Ce3 + -basert YAG-fosfor ble opphisset av dette blå lyset som ble utgitt etter det gule lyset, toppen 550nm. Det blå LED-lysstoffet er montert i et bolleformet reflekterende hulrom, dekket med et tynt lag harpiks blandet med YAG, ca. 200-500 nm. Den blå delen av LED-lysstoffet absorberes av fosforet, og den andre delen av det blå lyset og fosforgult lys blandet, kan du bli hvit. Nå, for InGaN / YAG hvit LED-lampe, ved å endre den kjemiske sammensetningen av YAG fosfor og justere tykkelsen på fosforlaget, kan du få fargetemperaturen på 3500-10000K farget hvitt lys. Denne veien gjennom det blå LED-lyset for å få hvitt lys, enkel struktur, lav pris, høyteknologisk modenhet, så den mest brukbare. Dette er et av prinsippene for Neon LED Strip bar.
På det fysiske nivået har elektroner i et atom mange energinivåer, og når elektronene hopper fra høyt energinivå til lavt energinivå, reduseres energien til elektronene, og den reduserte energien omdannes til fotonemisjon. Mange av disse fotonene er laser. Men forskjellen er at LED-lyset ikke sender ut lys gjennom de elektroniske overgangene inne i atomen, men ved å legge til en spenning over PN-krysset til LED'en, slik at PN-krysset selv danner et energinivå (faktisk en serie nivå) , og så hopper elektroner på dette nivået og produserer fotoner for å lyse. Når strømmen gjennom ledningen virker på brikken, vil elektronen bli presset til P-området, i P-området med hullet i det elektroniske komposittet, og vil deretter bli utstedt i form av fotonergi, som er prinsippet om LED lys. Og lysets bølgelengde er lysets farge, som bestemmes av materialet som danner PN-krysset. Dette er også et av prinsippene til Neon LED Strip bar.
Forstå Neon LED Strip-stripe arbeid er hva, da fra Neon LED Strip bar produksjonsprosessen for å forstå Neon LED Strip baren. Kvaliteten på LED-lysstripen er avhengig av produsentens holdning og evnen til å eie utstyret. For å produsere høykvalitets LED-fleksibel lysstang må være en lydhåndteringsmetode og en pålitelig innkommende kontrollprosess for å sikre at bruk av svært nøyaktig posisjonering av LED-plasseringsmaskinens plassering, og deretter gjennom bølgelodning, sveising etter PCB kan være utført Testing separasjon, tilkobling, testing, aldring, tetningsmasse, aldring, emballasje ferdig produkt. Hver kobling og et trinn vil påvirke ytelsen og stabiliteten til LED-lysstripen, manuell sveising av verksted-stil og emballasje ut av det myke lyset er ikke i det antistatiske verkstedet med presisjons LED-plasseringsmaskin og støvfri emballasje av høy kvalitet LED mykt lysstang i samme pust. Dette er Neon LED Strip bar produksjonsprosessen, faktisk, er fortsatt relativt komplisert.
Den innledende lysdioden som brukes som instrumentindikatorlampe, og senere en rekke lysfargede LED-trafikklys og stort områdevisning har blitt mye brukt, noe som resulterer i meget gode økonomiske og sosiale fordeler. Billys er også viktige områder for LED-lyskildeapplikasjoner, da LED-responshastigheten, du tidlig kan følge føreren av kjøretøyet for å kjenne kjøreforholdene, reduserer bilens bakre ulykke oppstått. I tillegg er LED-lamper i utendørs rød, grønn og blå fargeskjerm, nøkkelring, miniatyrlommelykt og andre felt brukt. Ovenstående er anvendelsen av Neon LED Strip bar, selvfølgelig kan den faktiske situasjonen være mer kompleks.

Et par:Neon LED Strip Single Panel og Double Panel Differanse Neste:Analyse av Neon LED Strip avanserte funksjoner og energisparende tiltak