Design av konstant strøm LED fleksibel stripe trenger å være oppmerksom på de vanlige problemene

- Jun 16, 2017-

Design av konstant strøm LED fleksibel stripe må være oppmerksom på de vanlige problemene

Generell konstant strøm LED fleksibel belte er basert på skjematisk diagram for å designe, for å oppnå ønsket funksjon. Trykt konstant LED-fleksibelt belte må vurdere utformingen av de ulike delene av tilkoblingen, mer oppmerksomhet for å optimalisere komponentene. Optimaliser linjen og hullet, elektromagnetisk beskyttelse, varme og andre faktorer. Generelt er en god krets design, fra produksjonskostnadene, for å oppnå god kretsytelse, termisk ytelse. Så vi må være spesielt oppmerksom på følgende:


Først fyll puten med polstring


Med fyllingsblokken for å tegne puten i utformingen av linjen kan kontrolleres av DRC, men for prosessen er ikke nok, slik at typen av puten ikke direkte kan generere motstandsveisdata, motstanden i loddet, fyllerområdet Vil bli dekket med blekkloddsbestandighet, noe som resulterer i vanskelig montering av komponent sveising.


For det andre, rotens karakter


1, tegnet deksel patch pad ,, til Constant Current LED Flexible Strip av testen og sveising av komponenter ulempe.


2, tegnet design er for liten, noe som resulterer i vanskeligheter med skjerm utskrift, for store tegn vil overlappe hverandre, er det vanskelig å skille.


For det tredje, et stort område av kobberfolie fra rammen for nært


Stort område kobberfolie fra rammen skal i det minste garanteres til mer enn 0,2 mm avstand, fordi i fresing, slik som fresing til kobberfolien, sannsynligvis vil forårsake kobber fra Alice og forårsaket av loddproblemer.


For det fjerde er avstanden til stort areal for lite


(Mellom mindre enn 0,3 mm), i produksjonsprosessen for konstant strøm fleksibel strimmel, kartprosessen i prosessen etter ferdigstillelse av en masse lett å produsere mye knusende film festet til brettet, noe som resulterer i ødelagt avstand.


For det femte, overlappingen av puten (boring overlapper)


1, overlappingen av puten (unntatt overflaten av puten) betyr at hullet er overlappet og hullet er skadet på grunn av boring i en boreprosess.


2, flerlagsbrettet i de to hullene overlapper, for eksempel et hull for isolasjonsplaten, et annet hull for tilkoplingsplaten (blomsterklossen), slik at etter at filmen viste isolasjonsplaten, som resulterte i skrapt.


6, PCB grafikk lag misbruk


1, i noen grafikk lag for å gjøre noe ubrukelig forbindelse, var opprinnelig en fire-etasjers brett er designet mer enn fem linjer, forårsaker misforståelser.


2, designtiden for å lagre problemer med Protel-programvaren, for eksempel lagene i linjen med styret å tegne, men også med styrelaget for å tegne linjer, slik at når lysmålingsdataene, fordi det ikke valgte styrelaget, Savnet Koblet til kretsen, eller fordi valget av styrelag av merket linje og kortslutning, så designet for å opprettholde grafikklaget er fullstendig og klart.


3, i strid med konvensjonell utforming, som komponentdesign i bunnlaget, sveiseoverflate design i toppen, forårsaker ulempe.


Et par:Super Super Quality LED Fleksibel Strip Strip kan sees overalt i Kina Neste:Neon LED Strip Bar Innkjøp Forholdsregler