Utviklingen Trend Of Constant Current LED Fleksibel Strip

- Jul 01, 2017-

Utviklingstrend av Constant Current LED Flexible Strip
1.2016, Constant Current LED Flexible Strip blir den største trenden. Selv etter den eksplosive veksten 2011-2012 synes Constant Current LED Flexible Strip-bransjen å ha "overkapasitet" mistenkt. Men den konstantstrømslampen som er fleksibel med det industrielle modne og modne markedet, har vist en stadig foranderlig forandring og den stadig økende plassen. Konstant Current LED Fleksibel Strip av fremtiden, "Fantasi er de første produktive kreftene."
Dekorativ belysning er fortsatt et stort marked som ikke kan ignoreres. Slik som Oujie-stjerner fokuserer på konstant strøm LED, fleksibel med belysning, gatelamper og andre forretningsområder har vært veldig bra.
2. Kombinasjonen av hjemmebelysning og belysning vil bli en større mote, et stort antall bedrifter kommer inn i dette området. Belysning er ikke bare en funksjon, det er en dekorasjon, en mote, som mote som uendelig. Jo yngre desto flere forbrukere vil foretrekke å dekorere den sterke belysningen, som ikke er folks vilje til overføringen.
3. Smart og stemningen vil være den perfekte kombinasjonen av en slik gruppe foretak lovende. Belysning og belysning intelligent, for 10 år siden, begynte industrien å utforske, det er vellykkede feil, men utforskingsprosessen har vært i utvikling. For noen år siden, Philips, Fraus er leder, to år lyse A og Casey er leder. Lyset kan endres i henhold til miljøet eller stemningen, er fremtiden for folks konstante jakten.
4. Moderne lys er fortsatt en av trendene neste år. Disse nydelige farger, ny design, uavhengig av strukturen av enkle eller komplekse, blir kjære av markedet.
5. Design og produksjon av sofistikerte europeiske lys i 2016 er fortsatt populært, men lysene i europeisk stil har aldri vært vanlige produkter, kan bare tiltrekke seg et lite antall mennesker. Middelklasse og småborgerskap, som har blitt påvirket av den vestlige kulturen, er fortsatt viktige forbrukere av denne kategorien. Villaer i europeisk stil, hotell i europeisk stil, gulvklubber er viktige brukssteder, dette stedet vil gradvis øke og til den sekundære bypenetrasjonen.
6. Kinesisk stil lys, spesielt trebaserte lys i ungdommen har bleknet ut av trenden, men av den tradisjonelle kulturen til den dype forbrukeren eller dens støttepumpe. Tre lys vil være en kombinasjon av tradisjonell kultur vil bli et bedre merke vil være populært, for eksempel poesi, kinesisk maleri, grave dypere, jo mer energisk vitalitet. Den nåværende representanten for merkevaren til rim, Hai Ling, krystallkunst, Xiang Muju og andre merker. Kombinasjonen av tre og keramikk er en vellykket praksis. Utenlandske forbrukere vil foretrekke idylliske eller landskapsstil kunstlys.
I tillegg vil 2016, salg av lys og hjemmeintegrasjon være en viktig trend i terminalen.
På slutten av 60-tallet av det 20. århundre, Constant Current LED Flexible Strip med den første kommersielle applikasjonen, er lys effektivitet svært svak. Til tross for denne mangelen på konstant strøm, er LED-båndet fortsatt mye brukt i syv-segment display. Etter hvert som materialvitenskapens fremgang, og nå har kommersiell bruk av lysdioden vært i stand til å utstede en rekke nyanser, kan du sende en rekke forskjellige lyskilder, noe som resulterer i en meget fantastisk effekt, gjennom designerens kontinuerlige forbedring kan også reflektere formen , Beautiful, er mye brukt i ulike felt.
Konstant Current LED Flexible Strip er mye brukt i noen år siden. Kombinasjonen av konstant strøm LED fleksibel tape, grønt lys og konstant strøm LED fleksibelt bånd vil produsere hvitt lys. Denne teknikken kan produsere hvitt lys kan gi en bred fargegruppe, gode lysdynamiske tuningegenskaper, utmerket fargeprestasjon (CRI), som er svært egnet for high-end bakgrunnsbelysning. Bruken av konstant strøm LED fleksibel tape og fosfor for å produsere hvitt lys kan være enklere og mer økonomisk, det kan gjøre en del av det blå lyset til gul. Gult lys kan etterligne øynene til det røde og grønne lyset, så det blå og gule lyset kan produsere hvitt lys. Denne løsningen kan gi god fargeytelse, men på grunn av forskjeller i produksjonsprosessen og fosforens tykkelse er forskjellig, gjør dette det hvite lyset av inkonsistensen av fargetemperaturen.

Et par:Globaliseringen Trend Of Bi-farge LED Fleksibel Strip øker raskt Neste:Slik identifiserer du materialforskjellen mellom bi-fargede LED-fleksible striper