Hvordan velge rett to-farget LED fleksibel stripen i hjemmet dekor

- Oct 23, 2017-

Hvordan velge rett Bi-farge LED fleksibel stripe i hjemmet dekor
LED belysning industri, utviklingen av en rekke LED-lamper gradvis inn i livene til vanlige folk, Bi-farge LED fleksibel stripe i husholdningsbruk prisen får høyere og høyere, fargerik fargerik dekorative lamper for folk å gi flere valg. Deretter Bi-farge LED fleksibel stripe i markedet og hvordan er det? Sikker på at mange familier ønsker å kjøpe er veldig opptatt av dette problemet. Fra markedet å forstå prisen på gjeldende lyset vanligvis beregnes i henhold til ris, hvis du kjøper mer, da kan du trykke volumet å kjøpe prisen vil bli billigere. Bestemt salgsprisen skal i et dusin dollar til dusinvis av dollar. Den nøyaktige, men også basert på kvaliteten på Bi-farge fleksibel LED-List, merke og garanti varighet.
Loddetinn hytte-versjon av Bi-farge LED fleksibel stripe loddetinn skjøt loddetråd er ikke ensartet, vises det meste en prikk pakket rundt foten, mens det er ulike nivåer av tinn tips, som er et vanlig fenomen av manuell sveising. Ekte Bi-farge LED fleksibel stripe produsent med Bi-farge LED fleksibel stripe er bruk av SMT chip teknologi, med loddetråd lim og flyt prosessen produksjon. Resultatet loddetinn felles på Bi-farge LED fleksibel stripen er glatt og loddetinn er egnet. Loddetinn felles strekker seg i en bue-lignende figur fra FPC pad til LED elektroden.
FPC kvalitet FPC er delt inn i kobber og rullet kobber to, kobber kledd kobber folie er stikker ut, se på utsikten fra tilkoblingen FPC å se. Og rullende kobber er tett og FPC som helhet, du kan bøye alle bøye uten fenomenet tilbakegang. Hvis du bøye seg den kobber platen vises av puten, vedlikehold av høy temperatur vil føre puten av.
Bi-farge LED fleksibel Strip overflaten renslighet hvis du bruker SMT prosessen for å produsere Bi-farge LED fleksibel stripe, overflate renslighet er veldig bra, ser ikke alle urenheter og flekker. Men hvis bruk av hånd-sveising produksjon av hytte-versjon av Bi-farge LED fleksibel stripen, overflaten uansett hvordan rengjøring, forblir flekker og rengjøring spor, mens overflaten av FPC vil ha forandring og tinn rester rester.
Emballasje hytte-versjon av Bi-farge LED fleksibel stripen grunn av besparelser, og bruk av resirkulert coil, og så er det ingen fuktighet-bevis antistatiske poser, lese nøye coil å se utseendet på etiketten for å fjerne spor og riper venstre. Normal to-farget LED fleksibel Strip blir antistatisk coil brett emballasje, vanligvis 5 meter et volum, og deretter utenfor bruk av fukt-bevis antistatiske poser forseglet.
Merket hytte-versjon av etiketten skrives mens spesifikasjoner og parametere ikke er ensartet. Formelle tofargers LED fleksibel med en pose og coil over platen vil ha skrevet ut etiketter.
Etter denne forklaringen, tror jeg at venner på Bi-farge LED fleksibel stripen med litt mer, i fremtiden når kjøp også imot mer praktisk.
Først av alt, vi er mest kjent med hjem: Bi-farge LED fleksibel stripe er økningen i de senere årene, en slags belysning, først brukes for hjemme belysning. Mange folk kjøpe den hjem er installert på taket av sandwich eller indre av veggen skjørt, fordi gjeldende Bi-farge LED fleksibel stripen er mange farger kan brukes til å styre offisielt, så spiller rollen som innstillingen av miljøet , Mer enn bare se den.
Advarsel tegn: ovenfor også sa led lys er et glimt av multi-farge lamper, så veldig langt unna kan se veldig klart, så nå er det mange advarsel veiskilt og engineering varselsignaler brukes Bi-farge LED fleksibel Strip produsert. Kan se effektive tiltak fra langt fra byggeplassen. Så innen varselsignaler, er Bi-farge LED fleksibel stripe spilte en stor rolle.

Et par:Super Quality LED Fleksibel Strip av de viktigste applikasjonsområdene Neste:For tiden Konstant Strøm LED Fleksibel Strip har blitt mye brukt i landskapsbelysning