Slik identifiserer du materialforskjellen mellom Neon LED Strip

- Aug 10, 2017-

Slik identifiserer du materialforskjellen mellom Neon LED Strip
I bransjen hvor fisken er blandet med fiskmaskene, er det mest bekymret for brukernes behov, hvordan man identifiserer kvaliteten på Neon LED Strip, Puda som en Neon LED Strip-industri "leder" med profesjonell kunnskap for å lære dem hvordan Rask og nøyaktig, raskt identifisere kvaliteten på neonlys LED lysstang.
Neon LED Strip er Neon LED Strip montert i båndet på FPC eller PCB hardt bord, over bruk av alle turer i livet. Derfor, når du kjøper Neon LED Strip når du kan velge for kvaliteten på Neon LED Strip ser ut til å være veldig stramt. Neon LED Strip er det to, en er fleksibel LED, den andre er LED-lysstangen.
Først er den fleksible Neon LED Strip å vedta FPC for å gjøre monteringskort, med SMD LED-montering, slik at tykkelsen på produktet kun er en mynttykkelse, ikke noe mellomrom. Bred spesifikasjoner er 30cm lange 18 LED, 24 LED og 50cm lang 15 LED, 24 LED, 30 LED og så videre. Det er 60cm, 80cm, etc., forskjellige brukere har forskjellige spesifikasjoner. Og kan være vilkårlig kuttet, kan også være vilkårlig forlenget og lys vil ikke bli påvirket. FPC-materialet er mykt, kan bøyes, foldes, vikles, kan flyttes i tredimensjonalt rom og teleskopisk og ikke ødelagt. Passende på den uregelmessige plass og plass til bruk av små steder, men også på grunn av sin vilkårlig bøying og vikling, riktig i bekjennelse av enhver kombinasjon av forskjellige mønstre.
For det andre er lysdioden for LED-hardt lys å bruke PCB-hardt bord for å gjøre monteringskort, LED-LED, LED-montering, men også brukbar in-line LED-montering, avhengig av nødvendige forskjeller og bruk av forskjellige komponenter. Lyset er lett å solid, behandling og plassering er mer praktisk; Mangler er ikke fri til å bøye, ikke når reglene i lokalene. Hardt lys med patch LED har 18 LED, 24 LED, 30 LED, 36 LED, 40 LED, etc., med en rekke spesifikasjoner; med rett gjennom LED har 18, 24, 36, 48 og andre forskjellige spesifikasjoner, det er positivt side, sidelys, også kjent som Great Wall-lysstangen.
Hvordan identifisere forskjellen mellom de to forskjellene i hvordan man identifiserer kvaliteten på Neon LED Strip
Anerkjenn en: se loddetrådene. Regular Neon LED Strip produsert av Neon LED Strip er vedtaket av SMT chip teknologi, med loddemasse og reflow prosess produsert. Derfor vil Neon LED Strip på loddetinnene enn den kremete og mengden loddemengde ikke være mer. Loddeteksjonen var bueformet fra FPC-puten til LED-elektrodeutvidelsen. [Og hulutgaven av Neon LED Strip-loddetrådsleddet er ikke engang, for det meste en prikk viklet rundt foten, mens det vil være forskjellige nivåer av tinn-tip-show, noe som er et typisk eksempel på manuell sveising.
Identifikasjon av to: se FPC kvalitet. FPC delt inn i kobber og rullende kobber to, kobberpledd kobberfolie stikker ut, se på utsikten fra forbindelsen med FPC for å se, mens det rullende kobber er nært og FPC selv Som en helhet kan du bøye alle bøyninger og vil ikke vise fenomenet å falle av båndet hvis overbøyningen vil vises på puten av båndet, vil vedlikehold av høy temperatur også føre til at puten av båndet.
Identifikasjon av tre: se Neon LED Strip Oversikt over graden av renslighet. Hvis vedtaket av SMT-produksjon av Neon LED Strip, er profilen av renslighet veldig bra, ikke se noen urenheter og flekker, men hvis bruk av håndsveisprosess Cave-versjon Neon LED Strip, er profilen uansett hvordan rengjøring, byen forblir flekker og rengjøring av sporene, mens i FPC-profilen vil det være flux og tinnrestrest.
Regular Neon LED Strip vil vedta antistatisk spolebrettemballasje, vanligvis 5 meter, et volum er omtrent 10 meter et volum, og deretter overflaten og deretter vedta den anti-statiske fuktsikker emballasjeposen forseglet. Og hulutgaven av Neon LED Strip på grunn av kostnadsbesparelsene, og vedtatt for å akseptere overtaksspolen bakken, og så er det ingen anti-statiske fuktsikker emballasjeposer, se nøye på spolen for å se utseendet til etiketten for å fjerne merket og riper

Et par:Hvordan kan jeg spille en stor rolle med en lavere neon LED Strip pris? Neste:Konstant Current LED Fleksibel Strip Strip med forskjellen mellom vanlige lamper