Slik identifiserer du materialforskjellen mellom konstant strøm LED-fleksibel stripe

- Aug 22, 2017-

Hvordan identifisere materialforskjellen mellom konstant strøm LED fleksibel stripe

I bransjen hvor fisken er blandet med fiskmaskene, identifiserer du den konstante kvaliteten på den fleksible lysdioden med kvaliteten på problemet, er mest bekymret for brukernes behov, lys Puda som en konstant strøm LED fleksibel med industriens leder "med profesjonell kunnskap for å lære dem. Hvor raskt og nøyaktig, rask identifisering av konstant strøm LED fleksibel med kvalitetsproblemer.

Konstant Current LED Flexible Strip er LED-lampene montert i båndet på FPC- eller PCB-hardt bord, over hele bruken av alle livssykler. Derfor kan det ved kjøp av konstant strøm LED-fleksibel tape velges til konstantkvaliteten Nåværende LED Fleksibel Strip Meget rask. Konstant strøm LED med to fleksible, den ene er fleksibel LED, den andre er LED-lysstangen.

Først er den fleksible Constant Current LED Flexible Strip å vedta FPC for å gjøre monteringskort, med SMD LED-montering, slik at tykkelsen på produktet kun er en mynttykkelse, ingen plass. omfattende spesifikasjoner er 30cm lange 18 LED, 24 LED og 50cm lang 15 LED, 24 LED, 30 LED og så videre. Det er 60cm, 80cm, etc., forskjellige brukere har forskjellige spesifikasjoner. Og kan være vilkårlig kuttet, kan også være vilkårlig forlenget og lys vil ikke bli påvirket. FPC-materialet er mykt, kan bøyes, foldes, vikles, kan flyttes i tredimensjonalt rom og teleskopisk og ikke ødelagt. Passende på den uregelmessige plass og plass til bruk av små steder, men også på grunn av sin vilkårlig bøying og vikling, riktig i bekjennelse av enhver kombinasjon av forskjellige mønstre.

For det andre er lysdioden for LED-hardt lys å bruke PCB-hardt bord for å gjøre monteringskort, LED-LED, LED-montering, men også brukbar in-line LED-montering, avhengig av nødvendige forskjeller og bruk av forskjellige komponenter. Lyset er lett å solid, behandling og plassering er mer praktisk; Mangler er ikke fri til å bøye, ikke når reglene i lokalene. Hardt lys med patch LED har 18 LED, 24 LED, 30 LED, 36 LED, 40 LED, etc., med en rekke spesifikasjoner; med rett gjennom LED har 18, 24, 36, 48 og andre forskjellige spesifikasjoner, det er positivt side, sidelys, også kjent som Great Wall-lysstangen.

Hvordan identifisere forskjellen i kvaliteten på konstant strøm LED flexors for disse to forskjellene

Identifikasjon av a: se loddetrådene. Formell konstant strøm LED fleksibel med en produsent av konstant strøm LED fleksibel tape er vedtatt SMT chip teknologi, med loddemasse og reflow prosess produsert. Derfor vil det konstantstrøms LED-fleksible båndet på loddetrådene enn kremet og mengden av loddemateriale ikke være mer, loddetallet ble bueformet fra FPC-puten til LED-elektrodeutvidelsen. [Og hulversjonen av de konstantstrømmede LED-fleksible loddetrådsleddene er ikke engang, for det meste en prikk viklet rundt foten, mens det kommer til å være forskjellige nivåer av tinnspiss, som er et typisk eksempel på manuell sveising.

Identifikasjon av to: se FPC kvalitet. FPC delt inn i kobber og rullende kobber to, kobberpledd kobberfolie stikker ut, se på utsikten fra forbindelsen med FPC for å se, mens det rullende kobber er nært og FPC selv Som en helhet kan du bøye alle bøyninger og vil ikke vise fenomenet å falle av båndet hvis overbøyningen vil vises på puten av båndet, vil vedlikehold av høy temperatur også føre til at puten av båndet.

Identifikasjon av tre: se den konstante strøm LED-fleksible stripen med klarhetsgrad. Hvis SMT-prosessen er produsert, produseres Constant Current LED Flexible Strip, er profilen av renslighet veldig god, ikke se noen urenheter og flekker, men hvis bruk av håndsveiseproduksjon Av hulutgaven av Constant Current LED Flexible Strip, er profilen uansett hvordan rengjøring, resterende flekker og rengjøring av sporene, mens FPC-profilen vil ha flux og rester av rester av rester.

Fast 4: se emballasjen. Formell konstant strøm LED-fleksibel stripe vil vedta antistatisk spolebrettemballasje, vanligvis 5 meter et volum er ca. 10 meter et volum, og deretter overflaten og deretter vedta den antistatiske fuktsikker emballasjeposen forseglet. Og hulutgaven av Constant Current LED Flexible Strip på grunn av kostnadsbesparelsene, og vedtatt for å overta overtakelsesspolen, og så er det ingen anti-statiske fuktsikker emballasjeposer, kan du lese nøye spolen kan se utseendet på Etikett for å legge merke til og merke.

Identifiser fem: se på etiketten. Den vanlige konstantstrømslampen som er fleksibel med en pose og rullebrett over byen, har en trykt etikett i stedet for en trykt etikett. Og hulversjonen av etiketten skrives ut, mens spesifikasjonene og parametrene ikke er ensartede.

Identifikasjon av seks: se vedlegget. Regelmessig konstant strøm LED fleksibel strimmel festes på innsiden av esken med bruk av klarhet og lampespesifikasjoner, men også med konstant strøm LED-fleksibel kontakt er sannsynligvis dekk; og hulutgaven av den konstante strømdioden som er fleksibel med en boks, er ikke vedlegget, fordi noen produsenter fremdeles er i stand til å redde provinsen.


Et par:Digital LED Fleksibel Strip Installasjon og daglig bruk av de syv poengene til notat Neste:Hvordan velge en bestemt LED Fleksibel Strip