Hvordan identifisere kvaliteten og merket av Sideview LED Fleksibel Strip?

- Oct 12, 2017-


1, Sideview LED Fleksibel Strip chip: chip med innenlands chip og Taiwan chip, samt importerte chips (inkludert US-brikken, den japanske brikken, den tyske brikken, etc.). Chip forskjellig, prisforskjellen er veldig stor. Den dyreste er den amerikanske brikken, etterfulgt av den japanske brikken og den tyske brikken, prisen er moderat Taiwan-brikke. For tiden er det mange innenlandske emballasjeanlegg, store og små pluss det er tusenvis, selvfølgelig er det styrken på styrken på punktene. Det er mange små emballasjeanlegg fordi det ikke er delt fargesepareringsmaskin, så det er ingen fargeseparasjon, eller er utgående, slik at kvaliteten er vanskelig å garantere. Ingen fargeseparasjon av lysdioden, fargekonsistensen er dårlig, installert i Sideview LED Flexible Strip på effekten etter at lyset ikke er så bra. Vanlige produsenter har sofistikert testutstyr, lampe perler gjennom streng spektral separasjon, konsistens er god, høy pris, det er andre emballasje materialer som brukes i forskjellige, selvfølgelig er prisforskjellen relativt stor.
2, Sideview LED Fleksibel Strip sveiseffekt: Sideview LED Fleksibel Strip montering sub-manuell sveising og maskin sveising to, manuell sveising er bruk av lodding jern, ved hjelp av den mest primitive sveisesveis, loddetråd loddetinn er ikke ensartet, for det meste en runde Pek på å dekke sveisefødtene, samtidig vil det oppstå forskjellige grader av tinnspiss, noe som er et typisk fenomen av manuell sveising. Denne typen operasjon ut av produktet er utseendet av styggt (loddetrådets størrelse er inkonsekvent, fluxrester, loddetrådene ikke glatte, LED-pakken er brent osv.), Den andre er de statiske beskyttelsesforanstaltninger ikke gode, mange LED-chip-nedbrytning, som resulterer i strøm når fenomenet lys eller ikke lyst. Maskinsveising er ikke den samme, bruken av SMT-chipteknologi, med loddemasse og reflowprosessproduksjon. Som et resultat er loddemeddene på Sideview LED Flexible Strip jevnere og mengden løst ikke mye. Loddetrådene strekker seg i en sirkelformet bueform fra FPC-puten til LED-elektroden. Loddemidlet er ikke bare vakkert (loddetrådsstørrelse) Punktjevnt, ingen fluxrester, LED-pakke intakt), og brikken blir ikke fenomenet elektrostatisk utbrenning. Samtidig er LED-posisjon og retning vakrere, så prosesskostnadsforskjellen er også flott.
3, Sideview LED Fleksibel Strip FPC materiale: FPC undertrykk kobber og kobber to, kobber er billigere, dyrere kobber rullende. Kobberplate av puten i bøyningen faller lett av, og rullende kobber vil ikke. Og nåværende for de forskjellige Sideview LED Flexible Strip-produsentene på grunn av kostnadskontroll, vil noen produsenter kutte hjørner i FPC bredden for å bringe sikkerhetsrisiko for kundene.
4, Sideview LED Fleksibel Strip lysstyrke: forskjellig lysstyrke LED-prisene er forskjellige, vanlig lysstyrke og høy lysstyrke LED prisforskjell er ganske dårlig. Derfor må vi tydeligvis vite hvilken type lysstyrke de trenger, for å nøyaktig finne produktene de trenger.
5, Sideview LED Fleksibel Strip farge: forskjellige farger, prisen er ikke den samme. Hvit, grønn farge og fargeseparasjon er vanskeligere, så prisen er høyere enn prisen på andre farger; rød, gul, blå og annen fargeseparasjon er lettere, og konsistensen er bedre, så prisen er litt billigere. Spesielle farger som lilla, rosa og andre farger, prisen er den dyreste.
6, Sideview LED Fleksibel Strip lampe perler størrelse: lys med markedet er for tiden brukt 3528 og 5050 lampe montering, vil noen produsenter bruke 3014 lampe perler pakke (3014 lampe perler lysstyrke og strøm mellom 3528 og 5050). Ulike spesifikasjoner av størrelsen på LED, prisen er forskjellig. 3528,5050,3014 spesifikasjoner av LED prisforskjellen mellom de fattige.
7, Sideview LED Fleksibel Strip overflate renslighet: Hvis du bruker SMT prosessen Sideview LED Flexible Strip, er overflaten renhet veldig bra, ser ikke urenheter og flekker. Men hvis bruken av håndsveisproduksjon av hytta Sideview LED Flexible Strip, vil overflaten uansett hvordan rengjøring forbli flekker og rengjøringsspor, mens FPC-overflaten vil ha fluss og gjenværende tinnslagg.
8, Sideview LED Flexible Strip-emballasje: Vanlig Sideview LED Fleksibel Strip vil bruke pakning med antistatisk spolebrett, vanligvis 5 meter i volum eller 10 meter, og deretter uten bruk av antistatisk fuktsikker emballasjepose (bag Will plasseres i tørkemiddelet). Mens hytteversjonen av Sideview LED Flexible Strip på grunn av kostnadsbesparelser, og bruken av resirkulert spole, det vil si ingen anti-statiske fuktsikker emballasjeposer, og mye penger.

Et par:Hvordan kan jeg spille en stor rolle med lavere bi-farge LED fleksible strip priser? Neste:Neon LED Strip Single Panel og Double Panel Differanse