Slik identifiserer du teksturen forskjellen i den bi-fargede LED-fleksible stripen

- Jul 19, 2017-Slik identifiserer du teksturforskjellen i Bi-color LED Flexible Strip

I LED blandes fisken med drageindustrien, hvordan man identifiserer Bi-farge LED Flexible Strip-kvalitetsforskjeller mellom brukere betaler mest oppmerksomhet til dette problemet, er etterspørsel, opp til som en dobbelfarget LED-lys, fleksibel belteindustri "leder" med profesjonell kunnskap lær dem hvordan du raskt og nøyaktig og raskt identifiserer Bi-Color LED Flexible Strip med kvalitetsproblemer.

På opp til et lys €

Bi-farge LED-fleksibelt stripebånd er å sette LED-lysmonteringen på strip eller FPC PCB-kort, som brukes i alle samfunnslag. Så på tidspunktet for oppkjøpet, kan Bi-Color LED Fleksibel Strip-belte velge god kvalitet. Bi-farge LED Fleksibel Strip-belte er veldig nervøs. Bi-farge LED Fleksibel Strip med to typer, en type er fleksibel LED, den andre er en hard LED-lysstang.

1. Det fleksible dual-color LED-fleksible belte vedtar FPC for å montere kretskortet og montere med strip-LED, slik at tykkelsen på produktet bare er tykkelsen på en mynt, ikke å ta opp plass. Et bredt spekter av 30 cm lang 18 LED, 24 LED og 50 cm lang 15 LED, 24 LED, 30 LED osv. Det er også 60cm, 80cm, etc., og de delte brukerne har forskjellige spesifikasjoner. Og det kan bli kuttet av vilje og kan utvides fritt uten noen innflytelse. FPC er myk og kan bøyes, foldes og vikles, og kan flyttes og teleskopisk i tre dimensjoner uten å bryte. Den brukes i de uforskudde lokaler og det lille rommet, og det kan bøyes og vikles vilkårlig, for å kombinere ulike mønstre i den hvite dekorasjonen.

Artikkel 2, LED hardt lys er laget PCB samling, PCB bord og LED nyttig samle SMD LED, også nyttig for montering i LED, visuelle komponenter vedta nødvendige forskjeller i forskjeller. Fordelene med hard artiklelampe er enklere enn å tvinge sterk, praktisk behandling og oppgjør enn kraft; Ulempen er at den ikke kan bøyes vilkårlig, og den bør ikke brukes som et urettferdig sted. Den harde lysstangen har 18 LED, 24 LED, 30 LED, 36 LED, 40 LED osv. Det er 18, 24, 36, 48 og andre forskjellige spesifikasjoner av den rette lysdioden, med forsiden og siden, og side glød kalles også veggmuren.

Hvordan gjenkjenner du forskjellen i kvaliteten på tofargede LED-fleksible bånd

Identifikasjon 1: Se loddpunktet. Standard tofarget LED-fleksibelt bånd som produseres av det normale tofarget LED-fleksible LED-båndet, er vedtatt av SMT-patchprosess, som er produsert av loddemasse og reflow sveiseprosess. Som et resultat er loddemidlet mer glatt og mindre loddetinn enn den fleksible loddet, og loddpunktene springer fra FPC-soldere til LED-elektroden. Loddetallet på den fleksible stripen med en dobbel farge på grotten er imidlertid ikke gjennomsnittlig, og det er en prikk dekket av sveisefødder, og det er et divergenspunkt samtidig som det er et godt eksempel på manuell sveising .

Identifiser 2: se FPC-kvalitet. FPC deles i to typer, gjelder kobber og rulling av kobberbelagt kobber kobberfolie er ute, skann det kan se det fra skjøten av sveiset tallerken og FPC. Og rulling av kobber er nær og FPC er en organisk hel gjentatte ganger, kan bøye uten at det gjøres loddemessige fall av fenomen. Påfør mynt hvis overdreven bøying vil vise at pads faller av, når høy temperatur gjennom reparasjonssveiseplatenes tap.

Identifiser tre: se Bi-farge LED Fleksibel Strip belte ren profilgrad. Hvis vedta SMT prosess produserer Bi-color LED Fleksibel Strip belte, den generelle situasjonen for ren grad er veldig bra, kan ikke se noen urenheter og flekker. Men hvis man vedtar manuell sveiseprosess, produserer en stjålet grotteversjon av Bi-color LED Flexible Strip belte, uansett hvor rene byer resterende flekker og rengjøringsprodukter, samtidig vil FPC-profiler hjelpe flussrester og tinnslagge.

Identifiser fire: se emballasje. Regelmessig Bi-farge LED Fleksibel Strip-belte er antistatisk spoleplateemballasje, vanligvis 5 meter en rulle er ca 10 meter en rulle, og deretter adopterer overflaten anti-statisk fuktsikker pakningstetning. Og pirater som versjon av Bi-farge LED Flexible Strip belte kan spare penger fordi det er over, og adopterer å ta over spole plate, så ingen anti-statiske fuktsikker emballasje poser, se spiralplaten kan se utseendet har klar etikett med del og riper.

Identifikasjonsnummer fem: se på etiketten. Den vanlige tofargede LED-fleksible pakkeposen og spolebrettet er trykt i byen, i stedet for trykte etiketter. Grottene versjonen av etiketten er trykt, og spesifikasjonene og parametrene er ikke ensartede.

Identifikasjon 6: se vedlegget. Det vanlige dobbel-farvede LED-fleksible båndet vil bli vedlagt i pakken med bruk av spesifikasjonen og lysbåndspesifikasjonen. Det vil også være utstyrt med en bindefarge LED fleksibel strip beltekontakt. Og pirater som versjon av Bi-color LED Flexible Strip belte bokser ville ikke ha disse vedleggene, fordi noen produsent  resultat er fortsatt kan lagre en provins.

Et par:Årsaken til og motvirkningen av falsk død av Digital LED Fleksibel Strip Neste:Bi-farge LED Fleksibel Strip Longevity Vedlikehold Metode