Slik løser du problemet med konstant strøm LED-fleksibel stripe

- Sep 22, 2017-

Hvordan løse problemet med konstant strøm LED fleksibel stripe
Ved utvikling av LED-belysning er Constant Current LED Flexible Strip en stor artefakt av indirekte belysning, i hotellet er high-end-kjøpesentre og hjemlampeapplikasjoner vanlige. Å se lyset er ikke lyset, er vår konstante forståelse av Constant Current LED Flexible Strip. Ettersom lysbeltet er en skjult installasjon, er lyset ikke utsatt, kan effektivt redusere blendingen for å få ubehag i det menneskelige øye. Derfor er Constant Current LED Flexible Strip i en rekke kommersiell plass og hjemme belysning mye brukt, hovedsakelig brukt i lys tank indirekte belysning, store områder med lysende tak eller lysende vegger, samt showcase eller vegg belysning.
Konstant Current LED Flexible Strip er bra, men det er alltid en lyseffekt når den ulykkelige. Å løse problemet med lys effekt er ikke bra, fra kilden grep, det vil si når valget av lys med valget, deler følgende Xiaobian noen få enkle lys med en liten juks, slik at du umiddelbart blir et lys med eksperter!
1, lys uniform
1) Lampekuler og lampekuler mellom lysstyrken skal være konsistente, noe som er relatert til kvaliteten på LED-lampens perler.
Fastgjør metoden: med øyne! Med øynene å observere om lyset er jevnt lys.
2) Lyser med den første og sist for å være konsistente med lysstyrken, som er relatert til konstant strøm LED-fleksibel strip trykkfall problem.
Konstant Current LED Flexible Strip krever kraft til å kjøre lys, når lysdioden for strømforsyningen til ledningsdrevet er relativt stor, koblet til den lange konstante LED-LED-fleksible stripen, vil lysstyrken være inkonsekvent fenomen.
Rask dømmemetode: Koble til ønsket lengde, lys lysbåndet og slipp det sammen, med øyne for å observere.
2, lys farge for å være konsistent
Lys farge konsistens, men også teste en Constant Current LED Fleksibel Strip lampe kvalitet er kvalifiserte parametere.
Dommemetode: Se direkte på det lette beltet, eller for å finne ark av hvitt papir, vertikalt nær LED-lyssiden, kan du i utgangspunktet dømme dette lyset med lysfarge ikke er konsistent. Se med øynene, er det mest intuitive.
Fargetemperatur for å velge riktig
Generelt lys med produkter for å gi 3000K og 4000K fargetemperaturalternativer. Sichen Constant Current LED Flexible Strip-produkter er tilgjengelige i 4 fargevalg, 2400K, 2700K, 4000K og 6400K. Hoteller, high-end kjøpesentre og hjem, kan velge følgende lave farge temperatur på 3000K, skape en varm atmosfære; Kontoret kan velge en høyere fargetemperatur kald lyskilde.
3, god fargegjengivelse
Konstant Gjeldende LED Fleksibel Strip er svært fargerbar, spesielt når den brukes i store taklys, som en grunnbelysning eller brukes i showcase som et display når fargegjengivelsesindeksen Ra> 80 er et profesjonelt LED-lys med Må oppfylle kravene. Dette er også den nasjonale standarden GB50034-2013 krav.
Mer enn et par valg av lys med tipsene, kan du la oss kjøpe lys å velge når mer fornøyd med produktet. Men lysene med riktig valg, skal installasjonen også installeres.
Her gir du også noen lys for å installere en lyseffekt av løsningen er ikke bra.
4, lyseffekten er ikke pen
Hvis lyseffekten ikke er fin, kan du bruke installasjonssporet. Som i dekorasjonen, kan muren i malingen ikke være den ideelle flate tilstanden, så utsatt for lette uregelmessigheter. Bruk installasjonsboksen kan effektivt løse dette problemet.
5, lys kan ikke komme ut
Konstant strøm LED fleksibel strimmel har en lysemisjon vinkel på bare 120 °, og noen lysbokser er for høye for å se lyset fra den konstante strøm LED-fleksible stripen. I dette henseende kan Constant Current LED Flexible Strip heves slik at avstanden mellom lampebåndet og kanten av lampeskibet holdes på ca. 4 til 5 cm, eller lampelisten er festet til sidevæggen.
6, lys med lang forbindelse, lampen med slutten av lysstyrken er ikke nok
1) Bruk en høyere strømkonstant spenningsdriver. Ikke bruk 3A elektriske apparater kan kjøre 3528 mykt lys med 6 meter, men for å forhindre at lampen med halen av lysstyrken ikke er nok, kan du bruke 4A elektriske apparater for å sikre at den elektriske har nok margin. Men strømmen til den elektriske kraften er ikke nødvendigvis mye høyere, ellers vil det føre til avfall.
2) Endre måten lampen er koblet til. 6 meter 3528, kan du bruke 5 meter +1 meter lys med parallell, kan også være 3 meter +3 meter kombinasjon parallelt.
7, Constant Current LED Flexible Strip er delt inn i myke og harde to kategorier, innendørs og utendørs bruk av lampetypen og installasjonen er også forskjellig. Ved kjøp og installasjon bør det baseres på praktisk bruk som skal utføres for å sikre godt lys og forlenget levetiden.

Et par:Analyse om fordelene og ulempene ved salget av Neon LED Strip Neste:Sideview LED Fleksibel Strip Enter The Crazy Age