Neon LED Light Bar Defekter

- Jun 01, 2017-

Neon LED Strip Neon LED lys bar feil

Neon LED-lysstang er nå de mest energieffektive gatelamper, men uansett hvor gode energibesparende gjenstander har sine egne ulemper, her gir vi deg om hva som er ulempene med neon LED-lysstang?

1, er en enkelt LED-effekt lav. For å oppnå høy effekt, er det nødvendig med flere parallelle bruksområder.

2, lavfargegjengivelse. I LED-displayet under fargen på glødelampen er det ikke sant, hvilken fra spektralfordeling av analysen, er tekniske problemer.

3, spot. Som den hvite LED-produksjonsprosessen er defekt med reflekterende kopp eller objektiv med feilen, sannsynligvis forårsaker "gul sirkel" -problem.

4, LED bestråling enhetlighet problem. Hvis du ikke utfører den andre optiske designen, er LED-bestrålingen mer konsentrert, så sørg for å utføre den andre optiske utformingen, slik at lysintensitetsfordelingen var batformet.

5, Neon LED Strip LED lys feil problem. Sammenlignet med lysdiode med lavt strømforbruk, vil LED-lys med høy effekt neonlampe bli mye bedre. Men den lille effekten LED-varmeavledning er svært liten. Og høy effekt LED er det er ingen måte å løse problemet med varme, og varmen vil bli betydelig redusert etter lysstyrken, slik at strømmen ikke kan bli større. Nå er markedssalg av Spark neon LED-lysstang den største 360W.


Et par:Fordeler med Ultra High Quality LED Fleksibel belte Neste:Bi-farge LED fleksibel stripe med en endring i tidevannet av de tre kjøpere av de tre feilene