Neon LED Strip Installasjonsprosessen må betale oppmerksomhet til hva?

- Oct 12, 2017-


Strømforsyningsspenningen skal være i samsvar med spenningen som er merket av Neon LED Strip, og installer riktig forsikringsenhet; bruk prosessen, ikke bruk noen objektbryter, dekk Neon LED Strip; grensesnittet må være sterkt, ingen kortslutning skjult; Utendørs installasjon, grensesnittet Installasjonen av Neon LED Strip i kaldt vær kan installeres i flere minutter, slik at kroppen blir myk, lett å bøye og deretter slå av installasjonen; Vær oppmerksom på at SMD-lampene ikke kan være Skade ikke ledningene på kretskortet; unngå Neon LED Strip på bakken for å unngå riper eller skade beskyttelseslaget; Ikke installer eller installer lampen under strømforsyningen, bare tilkoblingen For å sikre lampens pålitelighet, for å sikre lampens pålitelighet, anbefales det ikke å bøye seg i diameteren 60 mm eller mindre, i For å sikre lampens levetid, for å sikre lampens levetid, Ikke fold for å unngå skade på lampens perler eller at arket bryter.
Neon LED Strip på grunn av sin høye lysstyrke, lavt energiforbruk, bør det være mer til bygningens dekorasjon, reklame lysbokser, smykker display Taiwan og annet lyst utstyr, men tilpasset Neon LED Strip når du må vurdere hvilke aspekter?
1, se loddeskjøter. Neon LED Strip, produsert av den formelle Neon LED Strip produsenten, er produsert ved hjelp av loddemasse og loddemasse og reflow loddeprosesser. Derfor er Neon LED Strip på loddetrådene relativt glatte og mengden loddetråd vil ikke være mer. Loddetektoren var bueformet fra FPC-puten til LED-elektrodeutvidelsen. Mens hytteversjonen av Neon LED Strip loddetrådsledd ikke er jevn, for det meste en prikk viklet rundt foten, mens det kommer til å være forskjellige grader av tinnspiss som er et typisk fenomen av manuell sveising.
2, se FPC kvalitet. FPC er delt inn i kobber og rullet kobber to, kobberpledd kobberfolie stikker ut, se på linjen fra puten og FPC for å se forbindelsen. Og rullende kobber er nær og FPC som helhet, du kan bøye alle bøyninger uten at fenomenet faller av. Hvis du bøyer over kobberplaten vil dukke opp fra puten, vil vedlikeholdet av høy temperatur føre til at puten slås av.
3, se Neon LED Strip overflate renslighet. Hvis du bruker SMT-prosessen Neon LED Strip, er overflatenes renhet veldig god, ikke se noen urenheter og flekker. Men hvis bruken av håndsveisprosessproduksjon av hytteversjonen av Neon LED Strip, vil overflaten uansett hvordan rengjøring forbli flekker og rengjøringsspor, og i FPC-overflaten vil det være flux og rester av rester av rester.
4, se på emballasjen. Regular Neon LED Strip vil bli en anti-statisk spolebrettemballasje, vanligvis 5 meter i volum eller 10 meter en rulle, og deretter utenfor bruk av anti-statisk fuktsikker emballasje forseglet. Mens hytteversjonen av Neon LED Strip på grunn av kostnadsbesparelser, og bruken av resirkulert spole, og så er det ingen anti-statiske fuktsikker emballasjeposer, kan du lese omhyggelig at spolen ser utseendet på etiketten for å fjerne sporene og
5, Reglene på Neon LED Strip vil bli vedlagt i esken med instruksjoner og lysboks spesifikasjoner, men også med Neon LED Strip-kontakt eller dekk; og hytteversjonen av Neon LED Strip-boksen er ikke vedlegget, fordi noen produsenter tross alt kan redde provinsen.
Lær disse seks måtene for å bestemme kvaliteten på Neon LED Strip, alle kvalitative Neon LED Strip kan ikke unnslippe din vurdering.
For tiden på markedet mer bruk av lavspente Neon LED Strip, på grunn av sin lave pris, lette vinkel, er produksjonsprosessen enkel, trygg og miljøvennlig, enkel å bruke og andre faktorer som gradvis erstatter den gammeldags LED-raketten lampe. Neon LED Strip-funksjoner og fordeler:
1) ren farge: Neon LED Strip høy lysstyrkepatch LED for de lysemitterende komponentene, så med fordelene med LED-lysemitterende komponenter, lysfarge ren, myk, ingen blending. Både som dekorative formål, men også for belysning.
2) Myk: Neon LED Strip med en veldig myk FPC for underlaget, kan bøyes uten å bryte, lett å forme, egnet for en rekke behov for annonsering modellering.
3) liten varme: Neon LED Strip lysemitterende element er LED, fordi en enkelt LED-effekt er svært lav, vanligvis 0,04 ~ 0,08W, slik at varmen ikke er høy. Kan brukes som akvarium undervanns dekorative belysning, og vil ikke produsere mye varme forårsaket av vanntemperaturstigning, noe som påvirker veksten av prydfisk.

Et par:Bi-farge LED Fleksibel Strip i offentlige bygninger Neste:Bi-farge LED fleksibel stripe med lys og lys forskjell