Neon LED Strip Single Panel og Double Panel Differanse

- Aug 01, 2017-

Neon LED Strip enkeltpanel og dobbelt panel forskjell
Neon LED Strip priser har høy bunn, da prisforskjellen er hovedsakelig på hvilket sted? Selvfølgelig er det viktigste av de to ting, en er en lampe perler er et bord, lampe perler noen få dollar til noen få hundre tusen noen få tusen, styret noen få cent noen få dollar til noen få dollar en meter, Prisforskjellen er hovedsakelig håndverk og materialer, arbeidet er delt inn i flere områder, i dag for å introdusere deg til singelen og doblet. Neon LED Strip, enkelt panel og dobbelt panel er hva? Hva er forskjellen mellom dem? Materialfunksjon, etc. Hva er forskjellen?
Enkeltsidig bord er en side av kobberlinjen, enkeltpanel noen er billig flammehemmende bord, ensidig bord er ikke nødvendigvis dårlig kvalitet plate, som har noen enkle kretskort med et enkelt bord er veldig bra. Enkeltsidig plate med en enkelt side av den indiske oljen og oljen på begge sider. Doble paneler er kobber på begge sider. Materialet er generelt dobbeltsidig. Hovedsakelig for kretsen er relativt kompleks. Faktisk er kvaliteten på god og dårlig ensidig og dobbelt-panel forskjell ikke stor, hovedsakelig for å se kobber kobber materiale.
Vanlig hjemmeinnredning utvalg Neon LED Strip kan starte fra de to aspektene av pris og kvalitet. Noen sier at de velger et bedre merke. Jeg er den profesjonelle produksjonen av Neon LED Strip synspunkt kan ikke velge merkenavn, og noen neonlys LED-lyspriser tiere dollar en meter som virkelig er sløsing med penger. Fordi hele LED-industrien har modnet, ikke for høyt teknisk innhold. Så lenge valget av noe god kvalitet, men ikke dyrt Neon LED Strip, Shenzhen Jiang Yong belysning er en profesjonell produksjon av neon lights LED lys av produsentene, kvaliteten på stabil pris. Er et godt valg.
Pris først se på hva du velger hva slags Neon LED Strip-modeller. Slik som 5050 og 2835 disse, hvor jeg anbefaler 2835 Neon LED Strip. Se på utformingen av hjemmedekorasjon, hvis du trenger å teste litt lys med 120 lys en meter, en vanlig 60 lyser en meter. 2835 pris i 2 yuan til 30 yuan. Vi velger en moderat 10 yuan en meter av kvalitet har vært veldig bra. Kvalitet er først avhengig av om kretskortet er enkelt eller dobbelt, lysstyrken og fargetemperaturen på lampens perler. Spenningen har høy spenning og lav spenning. Det er også en veldig viktig faktor, det vil si, refererer til.
Hotel ktv er vanligvis brukt er varm Neon LED Strip, men for å se mer high-end, er valget av gule atmosfæren lys, en god design. Men ta også hensyn til den kunstneriske, moderate lysstyrken. Bruken av varm gul (3000K), fargegjengivelse (fargegjengivelse Ra> 80) energibesparende downlight som grunnlag for belysning, taklampe som tilleggsbelysning. For å reflektere hvilefunksjonen, vær oppmerksom på kontrollen av blending, det beste valget for lyskilden skjulte lamper. Stjerne-hotellsalong Neon LED Strip for å få en følelse av hierarki, samtidig som du tar hensyn til det omgivende miljøet, vær oppmerksom på dekorativ stil og neonlys LED stripe av den perfekte fusjonen. (350K), høy fargegjengivelse (Ra> 90) lyskilde, taklampe som tilleggsbelysning, mørke sporlampe som scenebelysning, markere toppnivå, gulvlampe som dekorativ belysning, Reflekterer hotellets smak.
Hotel Neon LED Strip design fremtidig utvikling trend
Enten det er innenlands eller utenlandsk hotell Neon LED Strip design, er absolutt uadskillelig fra den "grønne" denne premissen. Enten det er markedsbehov eller designutvikling, er uadskillelig fra det "grønne" konseptet. Markedsbehov på "grønn", kan tolkes som miljøvernutstyr, er å balansere de ulike forholdene som forårsaker forurensning, noe som er Neon LED Strip-designere et av de viktige ansvarene. Disse inkluderer:
1. Strømforbruk: generering av karbondioksid, øk temperaturutslipp.
2. Lyskilde liv / lampelevetid: tiden til å betjene prosjektet.
3. Avhending av forurensning: som wolfram eller halogen lyskilde, selv om livet er relativt kort, men selve materialet inneholder mindre miljøforurensning. Tvert imot, som for eksempel energibesparende rør, liv i forhold til halogenet og så lenge, men avfallet, jo høyere grad av miljøforurensning. Sannsynligvis nå ikke vurdere kostnadene ved investering, da vil LED være mer miljøvennlige lyskildealternativer.
4. Lyskilde varme: På grunn av lyskilde / Neon LED Strip generert av varmen og øke belastningen på air condition.
5. Lysforurensning: På grunn av overdreven uønsket lysstyrke eller lys, da Neon LED Strip-designen av den fremtidige retningen til utviklingsutviklingen skal være fra designkonseptet, med det spesielle belysningsutstyret (for eksempel støpt lyskniv, Etc.) Prøv å styre lysprojeksjonen, trenger ikke lyssamlingen i lampen

Et par:Hvordan identifisere kvaliteten og merket av Sideview LED Fleksibel Strip? Neste:Dybdeanalyse av Neon LED Strip Bar Works Hva er prinsippet