Sideview LED Fleksibel Strip Enter The Crazy Age

- Jul 19, 2017-Sideview LED Flexible Strip går inn i den vanlige alderen

Sideview LED Flexible Strip går inn i den vanvittige alderen, hvorfor sier det, det er fordi kostnadene til lampebeltet er i den vanlige nedgangen, teknologien har vært å modne. Husk at vi hadde blitt utsatt for Sideview LED Flexible Strip for mange år siden, da prisene var svært høye og fargene var svært lave, og teknologien var svært dårlig. Jeg husker at vi hadde en lampekar på hånden, og perlene ble alle importert. Så SMT patch, lys perle innenlands emballasje. Nå kan lampen alle bli laget i Kina og finne billigere materialer. Lampen har blitt prisen på kål. Kostnaden for behandling er også nede, så prisen på det lette belte er billig. Det er mange billige ting, spesielt for leker. Sideview LED Flexible Strip kan oppnå 3v-220v spenning, slik at den kan tilfredsstille alle behov. Nå er alt vi trenger å gjøre, gå ut og se siden av LED-fleksible barer overalt. Belysning, leker, dekorasjoner, belysning etc.

LED-industrien har vokst til et meget modent stadium, og prisen på hele LED-industrien er et rot. For lyset av platen vår er lampen på 5050RGB så lav som 15 yuan / K så vidt jeg vet. Den høye prisen er over 200 yuan / K. Og vanligvis bruker vi ca 100 yuan per K. Så prisen er veldig forskjellig.

Så Sideview LED Fleksibel Strip sammenligning, jeg kommer til deg fra lampen perler, kretskort av de to viktigste aspektene til analyse, først og fremst, vi er på markedet 5050 lampe med 3 en meter til 20 yuan yuan lysbånd. De 3 yuan meter lys med en 15-dollar legering wire bracket lampe ball, kvalitetssikringen for et år de også tør å ikke gjøre. Selv forsendelsen kan være mange problemer. Kretskortet er omtrent fire cent per meter, pluss alt annet er det billigste og prosesseringsavgiften, og de tjener noen få cent en meter. Det tjener mye penger til å gjøre noen cent på sine tre dollar. Og vi selger 10 yuan en meter lampe for å velge god lyspære, høydepunkt, høyt visepunkt, gulltråden som ikke har noen fargeforskjell, er perlekvalitetsgarantien minst 3 år over. Kretskortet brukes til tykkelsen på dobbeltpanelet på kobberdoblepanelet. Så det kan gjøres med mindre press og mindre press. Lampebeltet er 5 meter nesten 0 trykkfall, men 3 yuan av Sideview LED Flexible Strip er anslått 2 meter etter trykkfallet, er fargeforskjellen svært åpenbar. Så vi ser på kvaliteten mens du sammenligner prisene. Spesielt lysbelte av dekorasjonsprosjektet.

Forskjellen mellom Sideview LED Flexible Strip og det sterke lyset er lysstyrken på LED-lyset, lysstyrken og lysstyrken. I feltet er det sagt at lysstyrken i bransjen har en nøyaktig verdi, og lysstyrkenheten er lumen (LM). La oss ta de vanligste 5050 ledede lysene. 5050 lys, normalt er 0,2 w rundt 15 til 24 lumen lysstyrke, lysstyrken er lavere PuLiang, høy lysstyrke utheves, nå i markedet har også en 0,5 w og 1 w, 2 w høy effekt lampe perle, disse kan kalles er veldig lys. 2835 har også samme lysstyrke 8 lumen til 24 lumen.

Et par:Slik løser du problemet med konstant strøm LED-fleksibel stripe Neste:Sammenligning av fordeler og ulemper ved høyspenning og lavspenningskonstant strømforsyning