Spesifikk LED-fleksibel stripinstallasjon og daglig bruk Seven Points Notes

- Jun 23, 2017-

Spesifikk LED fleksibel stripinstallasjon og daglig bruk Seven Points Notes
Spesifikk LED Fleksibel Strip installasjon og daglig bruk av de syv punktene Merk:
1. LED fleksibel lys bar er en elektronisk presisjon produkter, i lagring, håndtering, frakt på veien ikke pålegg et sterkt produkt, demontering bør være forsiktig å sette, ikke sterk trekk. LED-produkter er svært følsomme for statisk elektrisitet, installasjonsprosessen, vær oppmerksom på å forhindre statisk elektrisitet, bruk ikke negler eller skarpe for å holde LED-overflaten.

2. Hvis du ikke installerer DIY-design, vennligst kvalifisert profesjonelt teknisk personale for å installere for å forhindre elektrisk støt og kortslutning.

3. Kan ikke være en bestemt LED-fleksibel strimmel som er direkte koblet til 110V eller 220V-bruk, ellers vil den brenne lys, lysstangen må bruke en separat strømforsyning, strømforsyning av strømforsyningen i henhold til bruk av total strøm og tilkoblingslengde for å stille inn . Generell strømforsyning> RGB-kontroller (forsterker)> lysstang. Monokrom Ingen kontroller nødvendig. Strømforsyning for strømforsyning: Den totale effekten til et bestemt LED-fleksorbånd kan ikke overstige 70% av strømindikatoren for å sikre strømforsyning.

4. Produktbøyning for å unngå bare i lysdioden eller andre komponenter på stedet, for å unngå skade på komponentene og skade produktet. Kan forhåndsinstallert ikke rive av overflatebåndet, i forhold til lengden på stedet og installer deretter. Installasjonsflaten må være jevn, glatt, ikke fett, ingen smuss, overflaten er for grov, robust vil påvirke limen, noe som resulterer i produkt av.

5. Det anbefales sterkt at en bestemt LED-fleksibel stripe med en enhet på 5 meter, enden av det positive og det negative og koblet til strømtilstanden, hver 5 meter ved strømmen, kan denne metoden sikre jevn lysstyrke LED, god stabilitet .

6. Spesifikk LED Fleksibel Strip På grunn av behovet for bruk med kontrolleren og forsterkeren, før installasjonen av linjelayout og retning for å sikre at kontroller og forsterkerinstallasjonsplassering er riktig, kan installasjonen ikke være rød og grønn Blå signal linje og svart positiv sekvens Omvendt omformeren, ellers vil den brenne kontrolleren, strømforsyningen og kontrolleren strøm, vennligst følg strømforsyningen> RGB-kontrolleren (forsterker)> lysbjelke i rekkefølgen, velg nøye etter linjen etter Installasjon, husk! Strømforsyning. Bruken av kontrolleren må være godt ventilert og tørr, for ikke å påvirke varmen hvis kontrolleren må installeres utendørs vanntett boks.

7. Monteringsflate Hvis det er et metall eller ledende materiale, må det festes med et lag isolasjon før installasjon.

Et par:Sammenligning av fordeler og ulemper med Super Quality LED Fleksibel Strip Neste:Egenskaper og anvendelse av Super Quality LED Fleksibel