Super Quality LED Fleksibel Strip av de viktigste applikasjonsområdene

- Oct 23, 2017-

Super Quality LED Fleksibel Strip av de viktigste applikasjonsområdene
Nå er Super Quality LED Flexible Strip allerede mye familie- eller forretningsbruk av en lampe, fordi den er mye brukt, har vært involvert i mange områder, brukes for tiden i produksjon av lamper med de mest brukte. I dag gir vi deg en snakk om Super Quality LED Flexible Strips som bruker. For hvilke områder.
Først og fremst er vi mest kjent med hjemmet: Super Quality LED Flexible Strip er økningen de siste årene, en slags belysning, den første brukes til hjemmebelysning. Mange som kjøper hjem, er installert i taket til sandwich eller det indre av veggenskjørtet, fordi nå Super Quality LED Flexible Strip er mange farger som kan brukes til å kontrollere den offisielle, så spill rollen som å sette av miljøet Gjør mer enn bare se på det.
Advarselsskilt: det ovenfor nevnte leddlyset er et blink av flerfargelamper, så veldig langt unna kan se veldig tydelig, så nå er det mange advarselsskilt og tekniske advarselsskilt er superkvalitet LED-fleksibel Made. Folk kan se effektive tiltak langt fra byggeplassen. Så innen advarselsskilt er Super Quality LED Flexible Strip en stor rolle.
Stagebelysning: I noen forestillinger vil vi ofte se Super Quality LED Flexible Strip som brukes på figuren, på grunn av den lave prisen har en god effekt på scenen, så nå vil mange av scenens forestillinger bruke superkvalitets LED-fleksibilitet. Som en del av scenelysene. Er en ny måte å bruke den på.
Billys: Mange venner hjemme med private biler kan vite at det er mange biler i frontlykter eller baklykter hvor installasjonen vil bli en fargerik blits, som er bilen med Super Quality LED Flexible Strip, er rollen dens Fra Til den dekorative effekten er det en viss rolle som advarselslys.
Super Quality LED Flexible Strip i produksjonsprosessen vil vises LED-suspendert animasjonsfenomen (det vil si LED lyser ikke), dette fenomenet i Super Quality LED Flexible Strip er mest sannsynlig å vises.
Årsak 1: Elektrostatisk utbrenning
Fordi LED-lampen er et elektrostatisk følsomt element, vil derfor, hvis produksjonsprosessen for det elektrostatiske beskyttelsesarbeidet ikke er gjort, det vil bli brent på grunn av statisk elektrisitet, superkvalitets LED-fleksibel chip, noe som resulterer i superkvalitets LED-fleksibel stripe med suspendert animasjon inntraff.
Tiltak: For å styrke elektrostatisk beskyttelse, enhver kontakt med LED-staben, må være i samsvar med bestemmelsene om bruk av anti-statiske hansker, statisk ring, verktøy og utstyr må jordes.
Årsak 2: høytemperaturskader. Super Quality LED Flexible Strip med høy temperatur ytelse er ikke bra, så hvis produksjons- og vedlikeholdsprosessen for Super Quality LED Flexible Strip av sveisetemperatur og sveisetid ikke styres, vil det skyldes høy temperatur eller vedvarende høy temperatur forårsaket av Super Quality LED Flexible Strip chip skade, noe som resulterer i Super Quality LED Flexible Strip suspendert animasjon fenomen.
Tiltak: god reflow lodding og lodding jern temperatur kontroll, gjennomføring av personlig ansvar, spesiell filbehandling; loddejern ved hjelp av temperaturkontroll loddejern, effektivt hindre den høytemperatur brente LED-brikken.
Årsak 3: Fuktbarder ved høye temperaturer. Super Quality LED Flexible Strip-pakke Hvis du blir utsatt for fuktighet i luften over lengre tid, hvis du ikke bruker avfukting før bruk, vil reflow lodding resultere i en fleksibel stripe av høy kvalitet, på grunn av høy temperatur i reflow og lang periode I varmen av termisk ekspansjon, forårsaker LED-pakke burst, noe som førte til LED-chip overoppheting og skade.
Motstandsregler: Super Quality LED Flexible Strip-lagringsmiljøet til konstant temperatur og fuktighet, ubrukt LED før neste bruk må plasseres i ca 80 ° ovnbake 6 til 8 timer for avfukting for å sikre at bruk av LED er Det vil ikke bli fuktabsorbering fenomen.

Et par:5050 3528 Fleksibel LED Strip Light Neste:Hvordan velge rett to-farget LED fleksibel stripen i hjemmet dekor