Super Super Quality LED Fleksibel Strip Strip kan sees overalt i Kina

- Jul 10, 2017-

Super Super Quality LED Fleksibel Strip Strip kan ses overalt i Kina

Som det er kjent for alle, er lysmarkedet skalaen veldig stor, selv om bare 300 millioner mennesker i USA, men amerikanerne hvert år av antall belysning er veldig mye, er også den kinesiske super Super Quality LED Flexible Strip strip produkt Eksporterer det største markedet.

Men når det gjelder dagens belysningsmarked i USA, er penetrasjonsgraden av Super Super Quality LED Flexible Strip-stenger i de lokale belysningsproduktene svært lave, noe som er svært forskjellig fra det i Kinas lysindustri. Faktisk kan SuperSuper Quality LED Flexible Strip-barer ses overalt i Kina, men sjelden sett i USA.

Handelen mellom Kina og USA er veldig stor, og beslutningstakernes holdning til Kina bestemmer forholdet mellom Kina og USA. Forholdet mellom Kina og USA har alltid vært USAs kjøp av varer, Kina gjorde varer etter at trumf kom til makten, hvilken innvirkning vil det ha på kjøpere og selgere?

Amerikansk super Super Quality LED Fleksibel Strip bar industri layout, faktisk, siden 2008, i utgangspunktet ingen stor forandring, i hele verdikjeden av super Super Quality LED Fleksibel Strip bar, produksjon er en veldig svak link.

På kanalen har USA alltid vært et oligarki, med de viktigste kanalene, inkludert corry, philips, TCP og GE. Den umiddelbare utfordringen fra Trumps oppgang til makten var hans oppfordring til amerikanske varer, Super Quality LED Flexible Strip American jobber, produksjonsjobber i Amerika og høye handelstakster.

Etter min mening har denne avgjørelsen en svært begrenset innvirkning på salgskanaler av tradisjonelle forbrukerbelysningsprodukter. I butikkene vil Super Super LED LED Flexible Strip-produkter ikke bli påvirket. Men når det gjelder tilgang til offentlige anskaffelser, vil det bli strammere restriksjoner, og markedsregulering vil sikkert styrke.

I dag er etterspørselen etter komponenter økende, jeg er i kontakt med noen av de innenlandske børsnoterte selskapene har også funnet ut at de kommer inn i USA for etterspørselen fra markedet fra de tidligere selgerproduktene gradvis forvandlet til et selskap, har det blitt Kunne raskt komme inn på det lokale markedet.

Selvfølgelig, å være i stand til å investere i en fabrikk i USA, er noe som enhver belysningsprodusent som ønsker å lykkes i USA, vurderer.

Når det gjelder den bisarre presidenten, tror jeg det er stor usikkerhet om hvorvidt Trump vil bli avskåret, om han ikke vil være på kontoret eller ikke, og det er ukjent.

Noen konspirasjonsteorier sier at Mr. Obamas serie av politikk før neste fase er å gjøre noen forberedelser for påtrengningen av Mr. Trump, Super Quality LED Flexible Strip, og det vil være noen uventede hendelser som ikke vil bli kjent.

Men det som er klart er at USAs vilje til å gå tilbake til et produksjonsanlegg er fast bestemt på å gå ned. Amerikas vilje til å gå tilbake til produksjonen er fast.

Så, jeg tror at for oss alle er dette en mulighet og en utfordring.

Endelig, eksitasjonstest deteksjon, som er en testing sertifiseringsorganer, både i Kina og USA har et laboratorium, Super Quality LED Flexible Strip vi tilbyr alle typer testing, sertifisering og markedstjenester, kan vi hjelpe deg med å komme inn i nord Amerikanske markedet for å gi noen løsninger.


Et par:Teknikken og kontraindikasjon av konstant strøm LED-fleksibel strip manipulering Neste:Design av konstant strøm LED fleksibel stripe trenger å være oppmerksom på de vanlige problemene