Årsaken til og motvirkningen av falsk død av Digital LED Fleksibel Strip

- Aug 01, 2017-

Årsaken til og motvirkningen av falsk død av Digital LED Flexible Strip
Digital LED-fleksibel stripstang i produksjonsprosessen vil dukke opp LED-suspendert animasjonsfenomen (det vil si LED lyser ikke), dette fenomenet i 5050 Digital LED Flexible Strip er mest sannsynlig å vises, og viser fortsatt bildet for å forklare årsaken av dette fenomenet og tilhørende motforanstaltninger, håper å øke vennene til Digital LED Flexible Strip-forståelsen av artikkelen.
Årsak 1: Elektrostatisk utbrenning
Fordi LED-lampen er en elektrostatisk følsom komponent, derfor, hvis produksjonsprosessen for det elektrostatiske beskyttelsesarbeidet ikke er gjort, vil det brenne LED-brikken på grunn av statisk elektrisitet, noe som resulterer i Digital LED Flexible Strip-opptaksfenomen.
Tiltak: For å styrke elektrostatisk beskyttelse, enhver kontakt med LED-staben, må være i samsvar med bestemmelsene om bruk av anti-statiske hansker, statisk ring, verktøy og utstyr må jordes.
Årsak 2: Høy temperatur er skadet. LED-høytemperatur ytelse er ikke bra, så hvis produksjons- og vedlikeholdsprosessen for LED-sveisetemperaturen og sveisetiden ikke er kontrollert, vil det skyldes høy temperatur eller vedvarende høy temperatur forårsaket av LED-chipskader, noe som resulterer i Digital LED Flexible Strip Fenomenet suspendert animasjon.
Tiltak: god reflow lodding og lodding jern temperatur kontroll, gjennomføring av personlig ansvar, spesiell filbehandling; loddejern ved hjelp av temperaturkontroll loddejern, effektivt hindre den høytemperatur brente LED-brikken.
Årsak 3: Fuktbarder ved høye temperaturer. LED-emballasje hvis den langsiktige eksponeringen for fuktighet i luften vil være, hvis den ikke er avfuktet før bruk, i reflow loddningen vil være fordi reflow i temperaturen er for høy, tidsperioden er lang og fører til LED-pakken av fuktoppvarming, LED-pakkesprang, noe som førte til overoppheting og skade på LED-brikkene.
Motstandsregler: LED-lagringsmiljøet til konstant temperatur og fuktighet, ubrukt LED før neste bruk må plasseres i ca. 80 ° ovnbake 6 til 8 timer for avfuktingsbehandling for å sikre at bruk av LED ikke vil suges. Tidevannet.
Høykvalitetsprodukter har ikke bare høykvalitets råvarer, men også å ha en standard prosessdrift og profesjonelle beskyttelsesforanstaltninger, er Shang Ming photoelectric detaljene for implementeringen til gjennomføringen av produktkvaliteten for å oppnå den ultimate industrimodellen.
Nå er Digital LED Flexible Strip-baren allerede mye familie- eller forretningsbruk av en lampe, fordi den er mye brukt, har vært involvert i mange områder, brukes for tiden i produksjon av lamper som brukes i de mest omfattende. I dag er det fortsatt lyse fotoelektriske-shinmi gi deg en snakk om hva som er bruk av Digital LED Flexible Strip bar. For hvilke områder.
Først og fremst er vi mest kjent med hjemmet: Digital LED Flexible Strip bar er økningen de siste årene, en slags belysning, den første brukes til hjemmebelysning. Mange som kjøper hjem, er installert i taket på sandwich eller det indre av veggenskjørtet, fordi nå Digital LED Flexible Strip-stripen er mange farger som kan brukes til å kontrollere den offisielle, så spill rollen som miljøvern, gjør mer enn bare se på det.
Stagebelysning: I noen forestillinger vil vi ofte se Digital LED Flexible Strip-stripen som brukes i figuren, på grunn av den lave prisen har en god effekt på scenen, så nå vil mange av sceneprestasjonene bruke Digital LED Flexible Strip bar som en del av scenelysene. Er en ny måte å bruke den på.

Et par:Bi-farge LED fleksibel stripe med lys og lys forskjell Neste:Slik identifiserer du teksturen forskjellen i den bi-fargede LED-fleksible stripen